https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč

25.02.2015 ob 7:54  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejanja, dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami in tri prometne nesreče z gmotno škodo, tri kršitve javnega reda in miru, poškodovanje vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi.      

Zjutraj okoli 06.25 ure se je na Lendavski ulici v Murski Soboti zgodila prometna nesreča s telesnimi poškodbami. Voznik osebnega avtomobila znamke BMW je vozil po Lendavski ulici iz smeri Slovenske ulice v smeri Industrijske ulice. Zapeljal je na nasprotne smerno vozišče in z vozilom čelno trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil znamke VW Golf.  Voznik VW Golfa je ostal ukleščen v svojem vozilu in so ga iz vozila rešili gasilci. Pri tem se je hudo telesno poškodoval, drug voznik pa se je lažje telesno poškodoval. Na vozilih je nastalo za okoli 5.000 evrov škode. Cesta je bila zaprta do 08. ure.

Na področju kriminalitete so v Korovcih obravnavali vlom v električno omarico, v Murski Soboti tatvino goriva na bencinskem servisu in overitev lažne vsebine.  

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil vozniku zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Murske Sobote.      

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.02.2015 ob 8:56 Stewen gost

      POVOŽENA DIVJAD: V čigav lonec za bograč?. V Ameriki "siromaki" divjad celo iščejio na cestah.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.02.2015 ob 10:31 Poljska gost

      Pa mi smo v Sloveniji (Švici)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.