https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Ekipe selekcij U-7 in U-9 so se pomerile na 7. Valentinovem nogometnem turnirju NK Rakičan

26.2.2015  

Minulo soboto je v Športni dvorani v Radencih potekal že 7. Valentinov nogometni turnir mlajših selekcij U-7 in U-9, ki ga je s pomočjo staršev pripravil Nogometni klub Rakičan Metropol kavarne. Med sabo se je pomerilo 14 ekip, pokal za prvo mesto pa sta osvojili ekipi KMP Benedikt (U-7) in ŠNK Radgona (U-9).

Na Valentinovem turnirju, ki je letos potekal že sedmič, je sodelovalo šest ekip U-7 in osem ekip U-9. Med mlajšimi je prvo mesto zasedla ekipa KMN Benedikt, drugo mesto si je priigrala ekipa NK Slatina, tretje pa NK Apače.

Ekipe U-9 so se med sabo pomerile v popoldanskem času. Najvišjo stopničko so si priigrali nogometaši ŠNK Radgona, drugo mesto je zasedla edina ekipa iz tujine NK Rudar M. Središče (Hrvaška), tretje pa ekipa NK Slatina.

Med vsemi sodelujočimi sta največ golov dosegla Anže Rakovec iz ekipe NK Apače (U-7) in Anej Leljak iz ekipe NK Slatina (U-9), za najboljša vratarja turnirja pa sta bila izbrana Matic Kager iz ekipe KMN Benedikt (U-7) in Tilen Kupčič iz ekipe ŠNK Radgona.

Turnir je po besedah glavnega organizatorja in vodje turnirja, gospoda Robija Černele, uspel predvsem s pomočjo staršev, zahvala pa gre tudi glavnima sponzorjema turnirja GMT Murska Sobota in Parketarstvu Srša Beltinci.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.