https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Ljutomeru je potekala predstavitev in podelitev priznanj Nefiksa

Ljutomer, 28.02.2015 ob 7:15  

Včeraj je v Ljutomeru pod okriljem Mladinskega centra Prlekije potekala predstavitev Nefiksa in podelitev priznanj, Nefiks indeksov najzaslužnejšim udeležencem neformalni izobraževanj ter prostovoljcem. Med prejemniki priznanj je bila tudi županja mag. Olga Karba, ki pa se podelitve ni udeležila.


Nefiks je orodje  za beleženje in priznavanje neformalno pridobljenega znanja. Ideja Nefiks je nastala kot partnerski projekt mladinske organizacije Društva mladinski ceh in Urada RS za mladino, zdaj pa deluje pod okriljem Zavoda Nefiks. K ustanovitvi Nefiksa je botrovalo dejstvo, da se mladi učijo v različnih življenjskih situacijah in pri tem pridobivajo dragocene življenjske izkušnje,  ki so fleksibilno prenosljive  bodisi v zaposlitev ali v nadaljnje izobraževanje. Zato je ta znanja nujno zabeležiti, na način, ki bo primeren tako za potrebe nadaljnjega izobraževanje, kot za potrebe zaposlovanja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2015 ob 14:37 rudlek gost

      Gnezdo klošarjev. Kaj bo Monarhinja tam hodila. Glasove od teh klošarjev ima. Tamala od zdraharja ji leze v rit, ker se nadeja kakšne službe. Ostali podložniki veselo ploskajo in sploh ne vedo zakaj. Monarhinja se jim smeje. Rabi take zabite glave, da ji dajo glasove. To sedaj vlada Ljutomeru. Moji Prleki, daleč ste prišli. Ni vam rešitve.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.03.2015 ob 21:35 bruh gost

      poka od mladosti toti mladinski center... resen je ka si teko mlodi keko se počutiš, al bemtiš v Sloveniji so mladi jasno definerani z zakonom in sicer od 15 do 30 let. Toto srečanje je pa bole kak privat društvo upokojencev. In ja moje dece, ki pašejo v toto kvoto mladih v toti center ne spistin kda vidin kej za lidi tan hodi.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.