https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Lipi izvajali meritve substanc

Lipa, 28.02.2015 ob 11:00  

V tem primeru ni šlo za meritve vsebnosti alkohola ali drog v krvi, ampak za preventivno akcijo – informativno merjenje krvnih substanc, ki so jo izvedli v organizaciji Krajevne organizacije Rdečega križa Lipa.


V sklopu te akcije so pripravili meritve glukoze v krvi, krvnega tlaka in stopnjo holesterola. Vse udeležence so tudi stehtali in preverili ustreznost njihove telesne teže glede na višino. Akcija poteka v sodelovanju s KORK Lipa in zdravstvenimi delavci.

Akcija poteka vsako leto in je prostovoljna, ter namenjena vsem občanom, ki želijo preveriti svoje zdravstveno stanje in kondicijo svojega telesa.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.02.2015 ob 13:30 melita gost

      Liplančari , radi bojte , ka mate med seboj Ferčakove , pa Olajove itd.. Če teh nebi bilo , nebi imeli te cimprače in tudi ne teh izmeritev ! Lahko se jim zelo zahvalite , kajti z tem je vas pridobila na veliki prepoznavnosti in še zelo koristno je za vse VAS !!!!!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.02.2015 ob 19:35 vinko megla gost

      Menej bi sran bilou ka edni te isti so z kupicami v rokaj no kšenki mislin tou so redni lokaši in lokašice kak vas je nej sran kmetovje edni.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.02.2015 ob 20:00 nekdo gost

      To je bilo bolj druženje ob dobri kapljici . Vsi, ki pa so sodelovali kot zdravstveni delavci pa na čakalno listo za odvzem licence. Takšna merjenja so vsekakor sporna, tehtanje v čevljih, merjenje sladkorja in... ( ne bi izgubljal besed) Žalostno za gospe, ki so sodelovale, no jih vsaj ni bilo veliko. Rajši bi se posvetili k izboljšavi recepta za langaš.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.03.2015 ob 11:55 ego gost

      BOUGE LIPLANČARKE ,te boste pa morale še enkrat v šolo !!!!!! Tudi tij Olaj si nej izjema!! Te ste pa strejlili v prazno !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.03.2015 ob 14:12 gomilički lepotec gost

      krumple so nej pekli v šparati na žerjavici ? čüdno ka so se nej vagali v posranij črejvlaj bi bilij bole žmetni .e nej zaman za krumplaše

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.