https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Po odlični predstavi ŽOK Keme zmanjkalo malce sreče

5.3.2015  

Odbojkarice Keme Puconcev so v povratni četrtfinalni tekmi 1. DOL za ženske izgubile proti Calcit Volleyballu z 2:3 (18:25, 25:19, 17:25, 25:23, 10:15) in tako izpadle iz nadaljnjega tekmovanja.


Kema Puconci: Koler, Praprotnik Flisar 3, Vidonja 10, Vinkovič, Franko 10, Škraban 17, Banfi, Donša 2, Jerič, Frumen 11, Sakovič 9, Kadiš 2.
Calcit Volleyball: Kranjc, Barnes 13, Božič 2, Kregar, Borko 7, Vrhovnik 11, Igličar 15, Forštnarič, Kučej, Hribar, Jerala, Ščuka 22.

»Žalostno je, da s 4. marcem končujemo z državnim prvenstvom. Naslednjo tekmo v državnem prvenstvu bomo imeli verjetno šele čez sedem mesecev, kar pomeni, da bomo v tem obdobju brez pravih tekem, brez prave motivacije, kar ni ravno spodbudno. Sicer pa smo se v prvem nizu nekoliko preveč ustrašili nasprotnic. Naredili smo preveč lastnih napak, imeli smo tudi preveč težav na sprejemu in proti tako kakovostni ekipi, kot je kamniška, je težko igrati. V drugem nizu smo izboljšali svoj sprejem, na ta način prišli do hitrejše igre in zmage. Žal se je v tretjem nizu ponovila slika iz prvega niza, v četrtem pa iz drugega, toda na koncu je vendarle odločala večja kakovost gostij,« je za STA dejal trener Keme Bojan Novak.

»Ko si uspemo priigrati nekaj točk prednost, kot je bil to primer v prvem, tretjem in petem nizu, igramo dobro odbojko, toda v drugem in četrtem nizu smo sami sebe spravili v težak položaj. Nasprotnicam smo dovolili, da so se razigrale, ampak na koncu smo vendarle zmagali in to je v tem trenutku najbolj pomembno. Priznati moram, da nisem pričakoval, da bodo Pucončanke na obeh tekmah prikazale tako dobro igro. Dejstvo je, da niso imele česa izgubiti, odlično so se borile in pokazale srčno igro, kar jim je tudi prinašalo na drugi tekmi takšen rezultat. V vsakem primeru bomo morali dvigniti svojo raven igre, če bomo želeli v polfinalu premagati Koprčanke,« je za STA bil kritičen trener Calcit Volleyballa Gašper Ribič.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.