https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Na Pogrebu nasmejali do solz

Grad, 09.03.2015 ob 10:00  

Zaradi razprodane petkove premiere sta Matej Mertük in Boštjan Sinic, bolj znana kot Macho in Mejke, dodala še nedeljsko ponovitev, ki se je prav tako odvijala v kulturni dvorani pri Gradu.


Priznani slovenski pisatelj in igralec Miki Roš ju je namreč povabil k sodelovanju in kot sta dejala, sta se po kratkem razmisleku odločila za akcijo.

Si lahko zamislite, kaj vse se lahko godi, ko dva profesionalna pogrebna govornika, ne vesta, koga bodo pokopali? Pogreb bi že moral biti, pri grobu se godi marsikaj, v mrliški vežici pa težava za težavo. Na tej težavni poti se je počasi risal obraz pokojnika, v katerem se je našlo mnogo aktualnega z naše politične scene pa še marsikaj drugega.

Vse obiskovalke pa je ob njihovem dnevu ob koncu igre čakalo posebno presenečenje, saj so jih glavni trije akterji razveselili z rožicami.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.