https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na Razkrižju nastopal pevski zbor iz Rač

16.03.2015 ob 14:00  

V soboto, 14.3.2015, so v razkriškem domu kulture gostili pevke in pevce, ki delujejo v okviru Katoliškega kulturno - izobraževalnega društva Sv. Jožefa Delavca iz Rač, ki letos praznujejo 10 let delovanja.


Izdali pa so tudi svojo zgoščenko na kateri so slovenske, hrvaške in druge tuje zimzelene melodije. Pojejo pod vodstvom prof. Nevenke Gril-Hameršak, ki je letos prejela Romihovo priznanje za življenjsko delo na glasbenem in zborovskem področju. Program je popestrila mlada solistka Lucija Marčič. Obiskovalce sta po prvem delu koncerta, s humorističnim vložkom, nasmejala Jože Laba in Robi Semenič iz Kulturnega društva Ivan Kaučič Ljutomer. Ves program je izvrstno povezovala voditeljica Silva Vrbnjak. Župan Občine Razkrižje, Stanko Ivanušič se je na koncu vsem nastopajočim zahvalil za prijeten večer, ki so ga pričarali na Razkrižju.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.03.2015 ob 15:53 juš gost

      KAJ PA GLEDALCEV , JE BILO KAJ ???? Mislim , da tale vaš župan Ivanušič , pa že malce pretirava ! Ljudje so se naveličali sedenja v dvorani , sedaJ JE VSE BOLJ AKTUALNO ZUNAJ ! J e pač tak ???

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.03.2015 ob 19:10 gost

      Za populacijo nad 50-60 se vedno kaj dogaja, ostalo bolj bogo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.