https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Aha Mura bo z aprilom znova odpuščala

17.03.2015 ob 10:45  

Kljub napovedim, da je dela do poletja dovolj za vse zaposlene, stečajni upravitelj Stevo Radovanović s 1. aprilom ne bodo podaljšal pogodb 48 delavkam in delavcem.


Stečajni upravitelj Stevo Radovanović kot glavni razlog za odpuščanje navaja preskromno prodajo, zato je treba število zaposlenih prilagoditi. Radovanovič poleg medsezonskega zatišja za krizo krivi tudi Murine poslovne partnerje, ki navajajo, da je prodaja glede na prejšnja obdobja slabša, zato naročajo z večjim časovnim zamikom, kot je bilo to običajno.  Zaradi tega pa bo zamujala tudi proizvodnja, poroča portal delo.si.

Radovanović navaja tudi, da jim dodatne težave še vedno povzroča tudi dopis SID banke, ki je pred meseci partnerjem naročila, da naj plačila za izdelke Aha Mure v stečaju, nakažejo na njihov poravnalni račun in ne neposredno na račun Aha Muri. Prav tako, pa kupce moti facebook akcija zbiranja prispevkov po 10 evrov za odkup Aha Mure v stečaju, ter informacije medijev, da bo sodišče proizvodnjo v stečaju 17. julija ustavilo, če ne bo kupca za zdravo jedro, meni Radovanović. Kdaj bo tretja dražba Radovanovič še ne ve, naj pa bi se za nakup Aha Mure zanimala vsaj dva morebitna kupca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2015 ob 19:23 pujli gost

      Đe te nađeše Stevane

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.03.2015 ob 12:01 gost

      NIČ NOVEGA,PRIČAKOVANO...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.