https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POM-PROFIL

Najbolj bran profil letos o Aljažu Casarju, sledita Jernej Šavel in Tadeja Ternar

29.12.2010  

Iz rubrike PROFIL, kjer vsako sredo predstavljamo uspešne, zanimive, talentirane in prodorne Pomurce in Pomurke, je bilo v letošnjem letu predstavljenih enajst oseb. Objavljamo TOP 5 branih profilov, na katerem so se znašli Aljaž Casar, Jernej Šavel, Tadeja Ternar, Jessica Jagec in Sara Sakovič.

Za Vas smo prebrskali po arhivu in Vam za konec leta še enkrat izpostavljamo pet najbolj branih prispevkov iz naše rubrike PROFIL.

1. Aljaž Casar - mladi Bakovčan, ki ga opazuje sloviti AC Milan

10-letni Aljaž Casar iz Bakovcev se je nedavno mudil na preizkušnji pri slovitem nogometnem velikanu AC Milanu. Aljaž, po »poklicu« napadalec, je nogomet začel igrati pred petimi leti pri Bakovcih, nakar se je preselil k murskosoboški Muri. S slednje se je po enem letu lani odpravil k Mariboru, kjer že dve leti pridno polni mreže nasprotnikov.

2. Jernej Šavel: Največji dosežek je, ko me sin prosi, če lahko poslušava Stekle pse

Glasbenik, novinar in socialni delavec. Vrstni red, po katerem samega sebe skozi karierno prizmo opisuje 34-letnik.

3. Tadeja Ternar: Nikoli se ne pustim podkupiti z denarjem

Tadejina kariera se je začela pri njenih 17. letih, ko se je prvič srečala z modnim svetom na izboru Fotomodel Bernarde Marovt. Na izboru so jo opazili skavti izbora Miss Slovenije in njena manekenska pot, ki vodi tudi izven Slovenije, se je pričela. Tadejo Ternar je študentko zadnjega letnika ekonomije iz Beltincev in Miss Slovenije 2007. Spada med missico z najdaljšim stažem v Sloveniji, saj ji je ta naziv pripadal dve leti.

4. Jessica Jagec: Pri nas te ljudje popljuvajo, v tujini te kujejo v zvezde

20-letna Jessica, ki prihaja iz Ljutomera, oblikuje smernice za pot do uspeha, ki jih bo v bližnji prihodnosti nadgradila s študijem v Winchester school of art and design v sklopu Univerze Southampton.

5. Sara Sakovič: Odbojka me bo spremljala vse življenje

Sara je mlada odbojkarica, sicer igralka ŽOK Kema Puconci, ki je za leto 2009 dobila naziv najboljše športnice občine Beltinci. Poleg treniranja odbojke študira predšolsko vzgojo v Ljubljani.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.