https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iz nadzvoza avtoceste metala kamne in snežne kepe

18.03.2015 ob 7:40  

Policisti  PP  Lendava so v prvi polovici meseca februarja 2015 obravnavali več kaznivih dejanj Povzročitev splošne nevarnosti po 314. člena KZ-1B.

 

Z  zbiranjem  obvestil  je  bilo  ugotovljeno, da sta mlajši mladoletnik in 28-letnica, doma iz območja UE Lendava, iz nadvozov avtoceste na območju UE Lendava  v  vozila,  predvsem  tovorna  metala  kamne  in  snežne  kepe.  Z navedenimi dejanji sta osumljena povzročila nevarnost za življenje ljudi in premoženje  velike  vrednosti,  saj  vozila  po  avtocesti vozijo z večjimi hitrostmi  in  vsak  tak  nenaden  padec  predmeta na vozilo lahko povzroči prometno nesrečo.  Na vozilih je nastala le materialna škoda.

Zoper  oba  osumljenca  bodo policisti PP Lendava podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Murski Soboti.

Policisti  pozivajo  vse morebitne oškodovance, ki so bili v navedenem času udeleženi v opisanem dogodku in dejanja še niso prijavili,  da pokličejo na telefonsko številko 113 ali se oglasijo na PP Lendava.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.03.2015 ob 10:34 gost

      KRETENA ! Strogo ju je potrebno kaznovati !!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.03.2015 ob 11:39 miličar gost

      Miličniki so take takoj kaznovali in ni bilo stroškov na sodišču. Tudi zaleglo je.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.