https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Roman Leljak v DZ prinesel domnevno orožje nekdanje SDV

18.03.2015 ob 13:43  

Danes je  na seji komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb DZ prišlo do nepričakovanih zapletov. Publicist Roman Leljak je namreč s seboj na sejo prinesel domnevno kemično oziroma ubojno sredstvo nekdanje Službe državne varnosti (SDV).


Komisija je danes razpravljala o predaji in prevzemu kemičnih in ubojnih sredstev nekdanje SDV. Leljak je bil na sejo komisije povabljen z namenom, da predstavi arhivska gradiva, ki po njegovih besedah dokazujejo, da po Sloveniji še vedno obstaja veliko teh sredstev, ki jih SDV ni predala naslednicam in o katerih ne obstaja nobena evidenca.

Leljak je na sejo prinesel tudi eno takšnih sredstev, svinčnik s posebno ampulo, katere vsebine sicer ne pozna.  Kot poroča STA, je  Leljak  ta "svinčnik" po koncu seje predal policistom, le ti pa trenutno z njim opravljajo tudi razgovor.  

Policisti so ugotovili, da predmet, ki ga je Leljak prinesel v DZ ni nevaren

Potem, ko so policisti skrbno pregledali predmet, ki ga je danes prinesel publicist Roman Leljak v DZ,  so povedali, da predmet ni nevaren, ter da ne gre za orožje, ki naj bi bilo domnevno kemično oz. ubojno sredstvo nekdanje SDV.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.03.2015 ob 14:02 gost

      V zapor z njin zaradi posedovanja nedovoljenih ubojnih sredstev. Ge je li on tou doubo? Mogoče ma še iz stare lastne zaloge. Ali njemi je pa Janša zrihto ka njemi je kaj gor ostalo pri šverci. Kakšen lolek je tej Leljak, tou nemreš vrvati. Pa kak se sploj lejko tan v ton našon gnilon parlamenti še što z njin sploj ukvarja. Izgleda ka so tan vsi takšni klovni pa jin paše še en takšen nimak med njimi. Pizdo materno gda de se že ednouk ta naša posrana politika začnola ukvarjati s sedanjostjo pa pistila že ednouk tou zgodovino kero si itak sak po svoje razlaga na mejri. Koga več sploj briga ka se je dogajalo pred 30, 40, 50 ali več lejtami. Narod gnes nema za živeti. Što ščej te zadeve raziskovati naj dela tou za svoj hobi pa na lastne stroške pa naj ne mori cejlo državo s ten. Meni doj visijo UDBA, komunizem, belogardisti, povojni poboji, razni Črnogorci pa ostalu ustaši. Hejnjajte že ednouk s ten težiti!!!!!

      22 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.03.2015 ob 14:05 gost

      Ha ha, pa zdaj so glij po radiji pravli ka je tej kemičen ka ga je Leljak predao policiajon sploj nej nevaren. Valda je primitivec dao v kemičen notri bombico od penkala pa napeko vsen tan kak je tou kemično orožje. Lolek verjetno misli ka če je kemičen svinčnik ka je te tou kemično orožje. V rit bi ga brsno nej pa več pusto ka javno ka koli povej, ka vse ka je do zdaj povedo so laži, prirejene polresnice pa prevare. Marš seronja eden.

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.03.2015 ob 15:19 resnicoljub gost

      Lažljivec pokvarjeni. Nazaj na Dob z njin, pa z njegovin šefon tudi.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.03.2015 ob 20:17 orožje gost

        državni zbor pa bo ugotovil , ds služba državne varnosti ni imela orožja razen "freče" za sklatenje vrabcev

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.03.2015 ob 16:42 gost

      Maš prav vkuper z svojim šefom,. pa nej za eno leto, nego do smrti pa naj jiva še tam pokopjlejo, kaj sta nej vredniva ka sunca na nivu sija. reana po tolikih lehit, ka koga birag kak je bilo ,engo, ka de meli za živeti in preživeti, ka nede travo jeli. Ovi pa samo drek mešajo.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.03.2015 ob 17:12 gost gost

      Žalostno in beda, što se lejko odi po parlamenti, pa tupi bedarije. Te ded je rejsan betežen v glavi, pa ga še izda promovirajo, pa o njen pišejo. Zaj se je vsaj pokazalo, kak je lago, ka se je ta slujžba državne varnosti mejla. Pol od toga, ka zaj tupijo. Isto tak so z Janšon na čeli gučali, ka se majo v Kočevskon rogi. Da so pa ta prišli, so pa nej mogli vrvati, kakša beda je bila, pa zastarela oprema.Sicer je pa takšij bedakov, kak je te še dosta pa preveč prinas, trbej jih enostavno odpisati, jih nej poslušati, pa do mogoče dali mir. Zdaj se jin zdi fajn, ka so zapaženi, pa medijsko izpostavleni. Konec s ten.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.03.2015 ob 17:28 buzi gost

      TOTALEN FAŠIST ko ga jebe umotvor, s strani janše plačana ovca

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.03.2015 ob 7:21 vek gost

      Bravo Roman, resnica je na tvoji strani.

      0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.03.2015 ob 17:55 gost

      Pkoda ka nega več golega otoka pa bi ga trbelo malo za poslati, ka bi mogoče prišel k sebi ali pa de prej ali slej zelja vzela iz njega te bedarije. Čisti provokotator in jašova ovca. Pa takšen bedak je še za župana kandidiral. svašta. Sicer pa ormož vabi ali problem je ka tak bolane ne sprejemajo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.