https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na dobrodelni kulturni prireditvi v Ljutomeru nastopila Manca Izmajlova

21.03.2015 ob 7:00  

Sinoči je v Kulturnem domu Ljutomer potekala dobrodelna kulturna prireditev ob materinskem dnevu. Osrednja gostja prireditve je bila glasbenica Manca Izmajlova.


Tudi letos je Karitas Župnije Ljutomer priredil tradicionalno kulturno prireditev ob materinskem dnevu. Gostja večera je bila znana slovenska glasbenica Manca Izmajlova, ki je ob spremljavi violine svojega moža Benjamina, poskrbela za nepozaben večer.

Zbrane je nagovoril tudi ljutomerski župnik, dekan  in predsednik Karitas Župnije  Andrej Zrim, ki je med drugim povedal: »Družina je sveta zemlja. Zemlja, ki jo je, kot vsako zemljo, potrebno negovati in jo obdelovati, da bi rodila sadove vredne boga in človeka. Čeprav so člani družine različnih talentov in karakterjev, so naše družine svete in bodo svete dokler jih bomo posvečali. Nobena družina pa ni idealna družina, v vsaki se najde kaj, ki bi se dalo popraviti.«

V programu so se predstavili: baletki baletnega oddelka Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer, pevke in pevci  OŠ Stročje vas, učenci OŠ Mala Nedelja, učenci OŠ Ljutomer in Oktet Arion.

Na prireditvi so zbrali 2.325,80 evrov. Izkupiček prireditve bodo namenili za pomoč družinam v stiski.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.03.2015 ob 22:16 Dejvid gost

      Kaj, 2.325,80 EUR ? Toliko približno nameni lotmerška poglavarka za svojega svetovalca in pisca govorov. Mesečno seveda. Kakšne druge postavke so še precej višje. Če bi se njeni svetniki odprtega srca odpovedali sejnini bi tudi bil višji znesek. Me zanima, če je to odprto srce res tako zelo odprto, da si upajo kakšno sejnino podariti v dobrodelne namene. No, podrepniki, da vas vidim, koliko bo vsak vrgel v nabiralnik. Mogoče za začetek najprej poglavarka in potem oprode.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.03.2015 ob 13:43 polana gost

      Ta župnik bolje da je tiho! V Polani je nategnil ljudi s tem domom za starejše. Obljubljal delovna mesta. Občina je zemljišče podarila. Ljudje so pomagali in delali v dobri veri da bodo domačini imeli službe. Ko je bilo vse končano nihče niti hvala ni rekel lokalnim prebivalcem. Edino dom je ostal sredi vasi z zelo grenkim okusom. Ta dom bo kazil središče vasi še naslednjim generacijam. Pika na i je, da je ta župnik pripeljal za direktorico doma starejših hčerko od svoje kuharice iz župnije kjer je prej deloval. Kot bi dom postavljal za njo. Tudi veliko drugih župnikov je nasprotovalo temu domu na tem mestu. On bi šel prek trupel da ga postavi. Potem je še njenemu partnerju priskrbel mesto pri škofijski glasbi. Škofijo je uporabil za pravo družinsko podjetje.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.