https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Čistilna akcija v Murski Soboti

Murska Sobota, 22.03.2015 ob 7:00  

V soboto je v Murski Soboti potekala velika čistilna akcija, ki so jo organizirali MO Murska Sobota ter Saubermacher & Komunala Murska Sobota v sodelovanju s Krajevnimi skupnostmi in Mestnimi četrtmi. Očiščevalna akcija - sanacija »divjih« odlagališče potekala pod skupnim nazivom »Naša občina - čista in urejena« v vseh naseljih občine.

 

Akcija je to soboto potekala v  mestnih četrtih in krajevnih skupnostih mesta Murska Sobota, Bakovci, Satahovci in Nemčavci. Naslednjo soboto pa se bo nadaljevala v krajevnih skupnostih Černelavci, Veščica, Kupšinci, Pušča, Polana, Markišavci, Nemčavci, Krog in Rakičan.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2015 ob 9:57 lili gost

      BRAVO ! TAKE AKCIJE BI MORALE POTEKATI TUDI DRUGOT IN BI MORALE VKLJUČEVATI ČIM VEČ OTROK !

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.03.2015 ob 11:04 ZZSP gost

      Pa tudi takim ki so brezposelni predovsem mladi in taki ki nič nedelajo v javnih upravah da se malo pretegnejo...

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.03.2015 ob 12:52 bonton človeka gost

      lili@ pa @ ZZSP. vidva malo pri sebi razčistita kako vaj ni sram da podpirata take akcije.Z naj večjimi LENUHI do drugi čistili ha.Za nesposobneži bi vključevali še otroke sram vaju bodi lenuha ena.. Vsak naj počisti za sabo in ni potrebno takih akcij celo pa še otrok banda nesposobna lenuharska.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.03.2015 ob 15:07 boki gost

      ka do deca pucali ka si bubani v glavi ali bubana gost-lili.....te ka so na zavodaj ka podporo dobijo naj poleti pucajo pa grablajo pozimi pa sneg mečejo

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.03.2015 ob 23:18 gost

      BOKI smo na zavode po nej svoje krivde pa mamo ništarne 35 let delavne dobe zatoj malo premisle prlej kak pa napijšeš takšne bederije vrejde

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.03.2015 ob 10:08 gost

      Ko bodo ljudje ozaveščeni takih akcij več ne bo potrebno. Samo poglejte prazna embalaža od pijač. Se pravi polne plastenke in pločevinkie so lahko prinesli v naravo prazne pa so jim bile pretežke, da bi jih odnesli domaov ali pa v koše. Sam na take akcije več ne hodim, ker ne mislim čistiti za drugimi. Obstaja služba, ki je za to plačana. Če bi pa se to delo plačalo, pa bi bil vsekakor pripravljen sodelovati.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.03.2015 ob 8:19 gost

      Nerazumem tega članka oz nekaterih ljudi,če so sploh to ljudje,a je to članek da se komentira kaj drugi napišejo,ali pa članek da se komentira kaj članek obvešča...Pa še nekaj zakaj bi se mogli sramovat nekateri če objavijo da bi morali čistit usi ljudje,pa to taki ki so že sposobni nekaj naredit oz se naučit kako se dela oz čisti za tistimi oz nami ki smetimo okolico.Sramota da bi čistili otroci ali osš ali dijaki a so to premladi da bi prijeli za papirček...glupost,vprašajte svoje starše ali vrstnike kako se dela pri tistih ki so v štali gor zrasli...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.