https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Spremenjen prometni režim v Murski Soboti

Murska Sobota, 24.03.2015 ob 13:00  

Zaradi izgradnje podvoza pod železniško progo bo v Murski Soboti popolna zapora dela Cankarjeve ulice in dela Bakovske ulice. Od 23.3.2015 do 25.4.2015 bo popolna zapora Cankarjeve ulica, od začasnega montažnega križišča do križišča z Mladinsko ulico. Od 25.4.2015 do 31.8.2015 pa bo popolna zapora Bakovske ulice, od Lesnine do začasnega montažnega krožišča.

 

V času popolnih zapor omenjenih delov ulic bo urejen obvoz po preostalem delu Cankarjeve ulice - Tišinska ulica - Kroška ulica - obvoznica Murska Sobota - preostali del Bakovske ulice in obratno.  V času zapore Cankarjeve ulice od 23.3.2015 do 25.4.2015 bo spremenjen tudi potek obstoječe šolske poti. Zapora bo ustrezno označena z vertikalno prometno signalizacujo, promet bo potekal dvosmerno. Udeleženci v prometu morajo zato upoštevati postavljene prometne signlizacije.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2015 ob 18:44 sahitaj gost

      DELAJTE MALO HITREJE IN RAMADANOVE TEŽAKE NAŽENITE ; KEK SAMO KALIJO DOBRO IME DRUŽBE , POVRH SO PA SAMI LENUHI!!! Će bi bili dobri delavci , bi bili REDNO zaposleni tukaj pa samo kvarijo ugled POMGRADA! in nabijajo satove !

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.03.2015 ob 9:49 gost

      Nemoreš verjet da mi je zavod ponudil delo ki je plačano SAMO 3eu na uro,to so bila neka gradbena dela,za ta denar rajši doma sedim pa mi bo šlo bolje kot pa bi delal...

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.03.2015 ob 5:50 guzoperac gost

      ramadan je sipac

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.03.2015 ob 18:36 sdcdsc gost

      cscsc

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.03.2015 ob 20:56 Stewen gost

      ŠE EN LENUH? - Tretji komentator, ki ni navedel ne imena ne vzdevka, se je "pohvalil", da za tri evre na uro ne bo delal,ampak rajši doma sedi. Še en lenuh? Koliko na uro pa dobijo Murine delavke? Bojim se, da manj kot tri, a kljub temu hodijo na delo.Še več: bojijo se, da bi ga zgubile. Morda pa omenjenega gospoda vzdržuje celo katera "Murašica"? - Moja osebna izkušnja: bilo je že pred 40 leti in ker bi rad naposled delal v določeni firmi in upal, da bom tudi napredoval,sem delal dva meseca, ne da bi vprašal, ali bom kaj dobil. Vztrajnost mi je bila nagrajena. Seveda so tudi zdaj - do nedavna - mnogi šolani delali brezplačno, samo da bi pridobili prakso. V redu je, ker so bili mnogi izmed njih pozneje na seznamu sprejemanja sodelavcev.. - Dopisovalcu torej predlagam,da prime za lopato, morda pa bo (če se bo izkazal in bo ambiciozen) kda pozneje delal - s svinčnikom (no,ja - -računalnikom). Gremo torej delat, ne lenarit!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.03.2015 ob 22:27 ŠE EN LENUH? gost

        bravo steven , čestitam , za siromašno preživetje pa rabiš ???? ; seveda če si nej še poleg toga na javni kuhinji !

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.04.2015 ob 11:23 Pfß Smerokazi gost

      Ne glede kdo gradi ali razkopava ulice v Murski Soboti, bi naj poskrbel za razumljivo signalizacijo v mestu. V ponedeljek sem se peljal iz smeri Radencev v smer Lendava. Zaradi nikakršne signalizacije sem moral prevoziti celo Mursko Soboto, da sem našel izhod proti Lendavi. V bodoče razmislite o tem , da se tam vozimo tudi drugi, ne domačini, ki poznajo vsako ulico.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.