https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Luštova trgovina v Renkovcih z današnjim dnem odprla svoja vrata

Renkovci, 01.04.2015 ob 14:45  

Prvi paradižniki v Paradajzovih rastlinjakih so že dozoreli, najbolj sveže pa lahko dobite v njihovi novi prodajalni v Renkovcih, ki je danes odprla svoja vrata.4


Kot novost na trgovskih policah renkovski pridelovalci paradižnika in druge zelenjave letos ponujajo t.i. »Lušten mix«, ki ga boste našli na policah njihove trgovine in pri drugih trgovcih. Gajbica »Lušten mix« je napolnjena z desetimi sortami paradižnika, kupci pa se lahko odločijo za nakup tistega, ki jim bolj tekne.

Kot so pojasnili ob današnjem odprtju trgovine v Renkovcih, tamkajšnja trgovina ni namenjena le za prodajo paradižnika LUŠT, ampak tudi lokalno pridelani zelenjavi, v pretežni meri pridelane v okviru Združenja LUŠT. Na tak način si prizadevajo povezati lokalne pridelovalce integrirane zelenjave v Pomurju in jim omogočiti, da na trg lažje prodrejo v sklopu že uveljavljene krovne znamke LUŠT.

V letošnjem letu ciljajo na podobno količino paradižnika kot v lanskem letu, ko so ga pridelali dobrih tri tisoč ton, kupcem pa naj bi bil na voljo vse do božiča.

V novi trgovini in Paradajzovih rastlinjakih so na prvem uradnem obisku pozdravili tudi županjo Občine Turnišče mag. Vesno Jezala Zver, ki je izrazila zadovoljstvo ob uspešni poslovni poti podjetja, ki deluje v njihovi občini in daje delo številnim občanom in drugim Pomurcem. Kot je dodala, z veseljem tudi sama kupuje paradižnik znamke LUŠT.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija