https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Lendava: Poskus velike tatvine na bankomatu

02.04.2015 ob 7:22  

Policisti v Pomurju so prvega aprila obravnavali štiri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete so lendavski policisti obravnavali tatvino drevesa vrbe iz gozda, poskus Velike tatvine na bankomatu v Lendavi, tatvino palet, neplačevanje preživnine za otroka in tatvino goriva na bencinskem servisu. Radgonski policisti so obravnavali tatvino gradbenega materiala z dvorišča trgovine in tatvino luči za osvetljevanje objekta. Policisti policijske postaje Gornji Petrovci pa so obravnavali vlom v garažo, od koder je neznanec ukradel dve starejši kolesi in moped.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Po intervenciji policistov so se kršitelji pomirili in s kršitvijo prenehali. Kršiteljem je bil izdan plačilni nalog.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.