https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

KO KO komedija

Kdaj: Sobota, 25.04.2015 ob 19:00

Kje: Gornja Radgona, Dom kulture Gornja Radgona

Ste pripravljeni na pošteno dozo smeha? Potem je tole točno za vas! Dom kulture Gornja Radgona, sobota, 25. 4. 2015, ob 19. uri. Ena jih ima, druga bi jih rada imela - obline. Ena jih ima, druga tudi - težave z moškimi. Ena jih ima, druga prav tako - večne pripombe na milijon stvari. Ena in ena sta dve prijateljici, ki imata več skupnega, kot se zdi na prvi pogled. Če mislite, da boste padli v kokošnjak, se pošteno motite. V tej brezkompromisni komediji se ne kokodaka. Katarina in Ana Marija združita moči, lepoto in pamet ter v debeli uri KOnkretno KOmentirata, KOrenito razpravljata, kdaj tudi zaKOlneta in prav po žensko KOnčujeta. Sta bolj zabavni kot vse smešnice na »tubi«, bolj neposredni kot otroci, bolj nori od norih krav in bolj zagnani kot Jehovove priče. Zakaj ne bi pozvonili tudi na vaš davno pozabljeni gumbek prave zabave? Predprodaja vstopnic: TIC Gornja Radgona. Vstopnina: 17 EUR v predprodaji, 20 EUR na dan predstave. Vabljeni na pošteno dozo smeha!

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.