https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tadej Toš navdušil v Svetem Juriju

Sveti Jurij ob Ščavnici, 04.04.2015 ob 10:00  

Tadej Toš je včeraj uspešno navdušil do konca napolnjeno dvorano Kulturnega doma v Svetem Juriju ob Ščavnici.


Včeraj, 3.aprila 2015, je na odru Kulturnega doma v Svetem Juriju ob Ščavnici nastopil odlični slovenski igralec in stand-up komik Tadej Toš. Dvorana je bila razprodana, Tadej Toš pa je v debeli uri nasmejal prav vse prisotne v dvorani.

 


 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2015 ob 20:02 Stewen gost

      VELIKI PETEK - Če je pri Svetem Juriju ob Ščavnici res bila Velika predstava včeraj. 3. aprila, kot je zapisano v poročilu, potem je bila 3. aprila, ko NAJ NE BILA, saj je bil krščanski Veliki petek, spominski dan na Kristusovo trpljenje in zemeljsko smrt. Torej je bil zadnji petek od vseh petkov v letu najmanj primerem petek za "mlatenje vicev" v razprodani dvorani, ki go je dve uri "gor držal" komik Tadej Toš. Mi, ki se tega zavedamo, seveda nismo šli tja. Zakaj ravno Veliki petek? Vprašanje naslavljam na organizatorja. Razumel bom, če bo odgovor, da ima "odlični" igralec ostale dni "zasedene", saj bo izgovor pokazal, da ga drugje niso hoteli imeti na ta velik praznik. Ne vem, o čem je nakladal, se spakoval itd, sam ga "poznam" le iz tv oddaje ob razglasitvi Boba leta, a me ne spravi v smeh. No, pa še ostali Jurjevčani kaj povejte, denimo člani ŽPS.

      7 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2015 ob 10:19 fidlboy gost

      Stewen, kaj se res moraš v vsako temo vtikati pa gnjaviti folk. Pa daj pojdi na šetnjo na zrak, malo na lendavski grad, kapelico, kulturni dom, park itd pa uživaj penzijo. Če še ne veš, Je Tadej Toš in Klemen Slakonja najboljša komika trenutno v Sloveniji. Upam, da tudi v Lendavo gdaj prideta nastopat. Edino, kar se strinjam z Stevanom je to, da datum nastopa res ni bil primeren, na velikonočni petek se taka odlična komična predstava ne spodobi. Kaj češ, očitno so to organizirali antikristi ali pa komunajzarji, katerim velikonočni petek nič ne pomeni.

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.04.2015 ob 11:36 Stewen gost

      ANTIKRISTI - S skoraj vsem,kar je napisali gost Fidlboy, se strinjam. Hvala! Ne srinjam pa se z mnenjem, da se vtikam v vsako temo: športa -"žogobrca" še nikoli nisem in ne bom "komentiral", ker ne morem razumati, kaj jim je žoga kriva, da jo brcajo do onemoglosti. :-O

      2 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.04.2015 ob 19:11 fidlboy gost

      Ja Števek, kaki moški pa si, da te fuzbal ne zanima? Je daleč najbolj popularen šport na svetu in noben drugi šport ne pritegne toliko gledalcev in navijačv, kot nogomet, še posebno liga prvakov in svetovno ter evropsko prvenstvo v nogometu. Nekoč znameniti trener hrvaške reprezentance je na tvju, dal izjavo, ki se še danes pomni, recitiral ti jo bom v originalu v hrvaščem jeziku. Čiro je povedal takole- Muškarac kojeg fuzbal ne interesuje je za mene običan peder. In to je čista resnica. Amen

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.04.2015 ob 20:04 Stewen gost

      IŠČITE IN BOSTE - DOBILI - Zdaj pa mi ne preostane drugo, kot da priznam, da sem za to,kar sem iskal z "izzivalnimi" komentarji - dobil po hrbtu, kot pravimo. Po Čirojevem, ki pa ga "poznam", naj bi bili "muškarci", ki jih (nas) ne zanima nogomet, "pedri". Če bi bilo to res, potem bi bilo samo v Pomurju več kot deset tisoč "pedrov". Jaz seveda nisem med njimi in prav nobenega ne poznam. Sem pa slišal med n o g o m e t a š i, kako je kdo komu nabil ---------------- žogo! - Pa še to: Fidlboyu gre pisanje dobro od rok, to moram priznati, in že se bojim konkurence.

      0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.04.2015 ob 18:13 Prlek gost

        A ti celo verjameš, da ti pisanje gre dobro od rok? Tako se pa že dolgo nisem nasmejal. Razen tega, da se čutiš poklicanega vsem soliti pamet, v tvojem pisanju res ni nobene dodane vrednosti. Kar se pa tiče prireditve: Ne komentiraj, če nisi bil prisoten! Eni pač ne sedijo doma in žalujejo za nekom, ki ja tako ali tako po dveh dneh "vstal"!

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.04.2015 ob 20:18 fidlboy gost

      Spoštovani Števek, to o Čirojevi izjavi o pedrih ni letelo na tebe, sem se napačno izrazil, pa konkurenca ti tudi ne morem bit,saj ne pišem niti približno tolko kot ti, ni časa. Naj bo dovolj za danes. Pozdrav tudi Štefanu, kolko vem mi je zemljak, Lendavčan kot jaz, zato ga ne smem preveč šimfati.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.04.2015 ob 17:14 1987 gost

      Primitivci verni...ovcke....meeeeeee meeeeeeee meeeeeee....hahahaha stewen...ajmo do zupnika da ti precko naredi

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.04.2015 ob 17:35 KR EN gost

      JEBO VAS BVELI PETEK TADEJ TOŠ JE ZAKON !!!

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.04.2015 ob 9:11 Ivan Fras gost

      Spoštovani! Organizator PGD Sovjak je imelo s Tadejem Tošem sklenjen dogovor že konec meseca januarja 2015. Vemo, da je bil datum na Veliki petek, vendar s tem nikakor nismo hoteli namerno organizirati prireditve na ta veliki, krščanski praznik. Vsak je imel možnost, da se opredeli ali bo šel k maši (obredi) ali na predstavo Tadeja Toša. Za vse neprijetnosti se užaljenim opravičujemo. V imenu PGD Sovjak Ivan Fras, predsednik

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.04.2015 ob 18:17 gost

        Spoštovani gospod Fras. Opravičiti se verskim nestrpnežem je žalitev za vse normalne ljudi (verujoče in neverujoče). Verjamem, da ste hoteli najboljše, ampak z opravičilom ste ga malo...

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.04.2015 ob 9:16 Kras gost

      Na veliki petek. Neokusno in primitivno, ali smo popolnoma izgubili kompas?

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.04.2015 ob 9:36 sprevrženo gost

      res neokusno, kaj januarja niste vedeli, da bo veliki petek?? Slab izgovor, Toš pa seveda izrabi tako priložnost....lahko bi tudi on bil doma ali kje drugje!! http://www.portalplus.si/807/priceless-slovenski-komunisti-zrejo-velikonocno-sunko/

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      07.04.2015 ob 11:23 gost

      Ne se razburjat, ker to škodi lepoti, če pa preveč pa tudi zobem! Upam, da ste komentatorji, ki se ne upate niti z imenom ter priimkom podpisati bili pri Sv. maši.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      07.04.2015 ob 12:03 komunajzer in antikrist gost

      Dragi "kristjani"!! Še enkrat več ste pokazali svoj odnos in strpnost do drugače mislečih. Pokazali, da ne morete iz svoje kože, da se nebi vpletali v življenja drugih in jim spodnašali njihova dejanja. Namesto da bi razmišljali o sebi in o tem kar vi počnete. Zato pa ni čudno da morete hoditi prosit za odpuščanje in za to, da se vas bo "bog" usmilil.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      07.04.2015 ob 12:06 gost

      Namen naše prireditve ni bil, da se sedaj zgražamo drug na drugega ter da bi koga užalili. Vsem, ki se počutite užaljenega se opravičujemo. Nikoli ne bomo in ne moremo ugajati vsem. Ne levim, ne desnim. Če bi poslušali Toša bi vam bilo marsikaj jasneje.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      07.04.2015 ob 12:06 kan--kan gost

      TO SE LAHKO ZGODI ,SAMO ŠTAJERCEM , KI ŠE VEDNO NISMO DOVOLJ KULTIVIRANI. Mi ne vemo kaj je petek in kaj je svetek. Mi delamo non stop. Bog nam pomagaj !!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      07.04.2015 ob 12:25 eh gost

      Če bi določeni vložili toliko energije in moči v svoje življenje kot ga vlagate v komentarje ki vas sploh ne brigajo. Najprej pometite pred svojim pragom potem pa pojdite drugam. Je pač bila predstava. Kaj so mogoče zdaj ti ki so bili na predstavi majn vredni od Vas???? Vsak ima svoje življenje in bo šel kam bo sam hotel. No eni verjetno nimajo da se tolko ukvarjajo z drugimi.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      08.04.2015 ob 8:15 gost

      ŠTAJERKE , SO ZAKON , NE PA TOŠ !!!!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.