https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurec.com najbolj bran regionalni spletni portal v Sloveniji

20.04.2015 ob 8:00  

Po zadnjih dveh merjenjih obiskanosti spletnih strani (MOSS), ki jo opravlja Slovenska oglaševalska zbornica, je Pomurec.com najbolj bran regionalni spletni portal v Sloveniji.

Spletni portal Pomurec.com, ki bo poleti upihnil že peto svečko, je po merjenju obiskanosti spletnih strani MOSS najbolj obiskan spletni portal v Pomurju in tudi najbolj bran regionalni spletni portal v Sloveniji.

Meritve Slovenske oglaševalske zbornice že tretji mesec zapored - januarja, februarja in marca - kažejo, da smo dosegu pred konkurenčnim medijem, ki se še vedno deklarira za največji in najbolj brani pomurski spletni portal.

Tukaj pa se ne bomo ustavili, saj imamo še veliko zadanih ciljev. Že v kratkem nas boste lahko prebirali tudi preko pametnih telefonov in tablic v zato narejeni aplikaciji, tudi sicer pa se bomo trudili za Vas, dragi bralci, ki nas pridno spremljate.

Pomurec Facebook skupnost se približuje meji 19 tisoč

Že dolgo časa ima Pomurec.com tudi največjo pomursko Facebook skupnost, ki presega že več kot 18 tisoč všečkov, število članov skupnosti pa iz dneva v dan narašča, tudi tukaj pa konkurenca, ki ima za skoraj četrtino manj všečkov, trdi, da so največja skupina. Pa naj vsak presodi sam, kdo ima največjo pomursko FB skupnost ...

Pridruži se nam tudi ti - TUKAJ.

    Fotogalerija