https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Dvoboj med Črenšovci in Čardo ni dal zmagovalca

Črenšovci, 12.4.2015  

V 17. krogu 3.SNL vzhod sta se v Črenšovcih pomerila Črenšovci in Čarda. Domači so po hitrem zadetku Hozjana vodili večji del tekme, za delitev točk pa je poskrbel Korpič v 83. minuti.

Črenšovci - Čarda 1:1 (1:0)

1:0 - Hozjan (13.min), 1:1 - Korpič (83.min)

 

Črenšovci: Miholič, Virag (od 88. Zorko), Ne. Horvat, Gabor, Skuhala, M. Tompa, Tivadar, Hozjan, R. Tompa, Törnar (od 72. Zadravec) in Ni. Horvat.

Čarda: Kuhar, Cifer (od 46. Kokol), Andrejč, Kocbek, Zadravec, Puhan, Roškar, Korpič, Recek (od 46. Matis), Bencik in Sapač (od 46. Škerlak).

Glavni sodnik: Matic Kordež.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.04.2015 ob 18:47 radenci gost

      Slatina Romo premagala kar s 15-0 in v dveh tekmah so dali 20 golov in nobenega prejeli. Križevci izgubili in sedaj Slatina drvi proti tretji ligi, kjer je tej ekipi tudi mesto. Samo škoda, da ni tekme v Križevcih vodil trener Ilješ, ker bi jo zagotovo dobili. Puconce v soboto čaka paklena tekma v Radencih in pa polne tribune glasnih navijačev. Gremo SLATINA.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2015 ob 14:35 Čardaš gost

        ge v ton članke ne vijden nič kaj o Slatine ali Radgoni napijsano ?! ... neven ka se vidva tu nekaj duvata ?! :) bolj primerno bi bilo pod tem člankon, ka bi kdo keri je bil na tekmi napijso svojo videnje ... tekmo iz svojega zornega kota ... ker mogoče koga, ki ni bil na tekmi zanima kak se je odvijala tekma ... ne pa o nekih drugih klubih ?! :)

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.