https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: V Murski Soboti je potekal šesti festival mladih violinistov

Murska Sobota, 20.4.2015  

V soboto je v Glasbeni šoli Murska Sobota potekal šesti festival mladih violonistov Jaz imam pa goslice.  

 

Festival je tekmovalnega značaja. Nastopili so učenci glasbenih šol Murska Sobota, Gornja Radgona, Ljutomer, Lendava, Ptuj, Ormož in Maribor. V 7 kategorijah se je predstavilo 30 mladih violinistov, ki so dosegli 18 zlatih, 11 srebrnih in eno bronasto priznanje. Po svečani razdelitvi priznanj so obiskovalci lahko prisluhnili še koncertu prvonagrajencev. To so bili Perkovič Bertalanič Iris iz GŠ Murska Sobota, Sobočan Katja iz GŠ Lendava, Krljić Annabella iz GBŠ Antona Martina Slomška, Ferenc Nika iz GŠ Lendava, Kaučič Petra iz GŠ Slavka Osterca Ljutomer, Krenn Izidora iz GŠ Murska Sobota in Pal Laura iz GŠ Lendava.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.