https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Oviratlon v Murski Soboti (2.del)

Murska Sobota, 3.5.2015  

Prva prekmurska preizkušnja je za nami. Vtisi udeležencev oviratlona v Murski Soboti, ki so na 10 km morali premagati kar 23 ovir, so bili odlični. Mokre, blatne a polne nepozabnih vtisov jih je v cilju čakal tuš, zvečer pa se je dogajanje preselilo v Pomarančo na after party. V spodnji foto galeriji si oglejte še drugi del včerajšnjega dogajanja ob Soboški kamešnici in letališču v Rakičanu. 

Oglejte si tudi: 

http://www.pomurec.com/vsebina/29898/FOTO:_Oviratlon_v_Murski_Soboti_-_prva_prekmurska_preizkusnja_uspela 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.05.2015 ob 22:05 tujska legija gost

      Vse lepo in prav, vendar ko gledam te slike in podobne stvari, mi pride na misel naslednje, ni finančne krize, ni lačnih ljudi, tovarne v Pomurju delajo na visokem nivoju, vsi imamo čas za potešitev vseh osebnih frustracij, na najbolj bizaren način, četudi se valjamo v dreku in to opravičujemo s tem, da delamo za zdravje in sporostitev, pa za dobro vzdušje. JA RES BIJEMO BITKO S SAMIN S SEBOJ, ko je naše srce prazno, ko je duša rasštelana do konca, ko ne vemo kako prživeti svoje življenje na preprostem človeškem nivoju, povezano z Bogom in človekom in stvarstvom, ki nas obdaja. Pa se pojdimo OVIRATLON, samo da se lahko pokažemo v javnosti, da smo slabši kot živina, ki gre v blato, samo takrat ko ji je vroče, ali pa ko čuti na sebi PARAZITE. Ja imel je Dostojevski prav, ko je zapisal,ČLOVEK JE SKRIVNOST IN TO SKRIVNOST JE TREBA RAZREŠEVATI. Res blagor ubogim na DUHU.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.05.2015 ob 23:07 Loco gost

      Cas te je povozo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.05.2015 ob 0:27 tujska legija gost

      Gost Loco. Tebe pa je povozil lasten razum in verjetno lastna osebna eksistencialna kriza, ob kateri ti ostane le dvoje možnosti, da s svojimi primitivnimi komentarji napadeš sogovornika, ali da sprejmeš moderno floskolo čredništva, v katerih smo vsi ostali ovce, TI PA SI, KOT CAR PAMETEN IN VŠEČEN SAM SEBI. Veš tudi tebe in vse ostale samodržce bo poiskala RESNICA.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.05.2015 ob 1:02 gost gost

      Tij se tuj mel sanso pa bi sau....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.