https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Žižki bogatejši za igrišče in vadbeni poligon za gasilce

Žižki, 10.05.2015 ob 12:00  

V Žižkih so uresničili dolgoletno željo in ob sklopu 6. občinskega praznika Občine Črenšovci namenu predali novo vaško igrišče, ki bo hkrati služilo tudi kot vadbeni poligon za gasilce. Za začetek sta se med sabo pomerili ekipi "Gornjega" in "Dolnjega" kraja.

Kot sta v uvodu na neformalni otvoritvi poudarila predsednik PGD Žižki Anton Horvat in predsednik vaškega odbora Žižki Miha Horvat, je igrišče lepa pridobitev za vas, saj se bodo vaščani na njem lahko rekreirali, hkrati pa bo služil tudi kot poligon za gasilce, ki vsakoletno dosegajo vidnejše rezultate na regijskih in državnih tekmovanjih.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.05.2015 ob 21:36 jani gost

      Pa ka tou vij marke vse vkuper mejšate ? Poligoune , pa igrišče , pa vadbene centre itd.... pa tole so neke miniature ali ka tou gej ?????

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.06.2015 ob 9:46 Gost gost

        Mimo grede! To je igrišče z odbojon hkrati pa vadbeni poligon za gasilce je to tak žmetno razmiti!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.