https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurca zmagovalca Popolne poroke

16.05.2015 ob 23:02  

Simpatična Pomurca Ema in Dejan sta s svojo prisrčnostjo prepričala Slovence, ki so ju izbrali za par, ki bo doživel »popolno poroko«.


Ema Kocet z Janževega Vrha in Dejan Vrečič iz Strukovec, ki smo ju zadnje tedne spremljali v resničnostni oddaji Popolna poroka, bosta kmalu dahnila usodni »da«, saj sta si z zmago prislužila poroko na idiličnem Bledu, poleg drugih nagrad pa osvojila tudi poročno potovanje na Maldive.

Nadobudno Emo in Dejana je v resničnostni šov prijavila prijateljica Maša, kaj sta nam zaupala o sami oddaji in drug o drugem, pa si lahko preberete v intervjuju, ki smo ga na našem portalu objavili pred dnevi:

Ema in Dejan iz Popolne poroke: »Brez muje se še čevelj ne obuje!«

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.05.2015 ob 10:48 gost

      ČESTITAMO !!!! Tudi slepa kokoš kdaj pa kdaj zrno najde ?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.05.2015 ob 11:30 Prekmurec gost

      Ema in Dejan, čestitke tudi z naše strani. Pokazala sta ne samo sposobnost v šovih, saj ob takih vprašanjih ( novo življenje - v super finale), kot sta jih imela vidva v tem šovu, marsi kdo pogrne. No uživajta na sanjskih Maldivih in naj vajina pravljica traja srečno vse do konca vajinih dni.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.05.2015 ob 20:51 Stewen gost

      ZA SREČO STA POTREBNA DVA (IN 15 MINUT) - Tv oddaje Popolna poroka nisem gledal, pač pa sem prebral reportažico Brez muje se še čevelj ne obuje. Toda lahko gre tudi brez večjega napora, vsaj kar zadeva osvajanje, ker sta se o vsem takoj zmenila v 15 minutah. To pa je res šlo hitro. Jasno kot beli dan, da ju je Bog ustvaril "drug za drugega", potem je še poskrbel za srečanje in vse je bilo gotovo: Štajerka je prišla v Premurje in tu ostala. Dobri Bog ju je tudi vodil v Poponi poroki in to je to! In živalice imata rada. Njuna zgoda me spominja na Adama in Evo. Lepo, spodbudno,človeško.... je, da se nam - Pomurcem - tu in tam zgodi tudi kaj lepega. - Ema in Dejan! Ostanita srečna do konca svojih dni (desetletij,ki so pred vama!) P.S: Gre mi na jok.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.