https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Dan odprtih vrat Glasbene šole Murska Sobota

Murska Sobota, 19.05.2015 ob 10:30  

V ponedeljek je Glasbena šola Murska Sobota priredila Dan odprtih vrat. Na Trgu kulture so se predstavili vsi orkestri in zbori, komorne skupine, baletni oddelek in posamezniki instrumentalisti murskosoboške glasbene šole. Na ta način so prestavili svoje delo. Tisti, ki glasbene šole ne obiskujejo in bi jo želeli, pa so lahko v živo spoznali kako poteka njihovo delo. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.05.2015 ob 19:34 nebeščanka gost

      Krasen je ta naš mladi rod, ki ljubi umetnost. Angeli pa so vsi, ki z njimi delajo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.