https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: Soboški fotoklub se je znašel med oblaki

20.05.2015 ob 9:00  

Različne motive oblakov so v svoje fotografske objektive ujeli člani Fotokluba Murska Sobota, fotografije so predstavili na razstavi v soboški knjižnici.


Letošnja druga klubska razstava je navdušila ljubitelje narave, predvsem neba, posutega z belimi, modrimi, včasih tudi rdečimi oblaki. Ob odprtju je predsednik kluba mag. Iztok Lačen dejal: »Gre za tematsko bogato razstavo, saj je prav vsak član ujel oblake na svoj način in se je morda tudi znašel med oblaki, pod oblaki ali pa celo nad oblaki.«

43 fotografij oblakov, ki bodo v knjižnici na ogled vse do  1. junija, so prispevali naslednji člani: Nataša Kos, Jože Bratuš, Lado Klar, Tatjana Vukovič, Stanislav Toplak, Iztok Lačen, Janko Keček, Dani Mauko, Marko Šnajder, Lidija Schneeweis Gumilar, Walter Schneeweis, Mateja Vernik, Ištvan Varga, Janez Györfi, Branko Veren, Timotej Žuntar, Jesenka Aberak, Sonja Vratarič, Miran Rojko in Luka Veren.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.