https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zlata plaketa za radgonski pihalni orkester

26.05.2015 ob 12:00  

Ta sobota je bila zelo uspešna za mlade pevce ter Pihalni orkester Glasbene šole Gornja Radgona. Prejeli so Zlato plaketo s posebno zahvalo, ter Srebrno plaketo.

 

To soboto je na 35. državnem tekmovanju slovenskih godb, Pihalni orkester Glasbene šole Gornja Radgona, ki ga sestavlja 48 članov in mu dirigira Rok Volk, prepričljivo zmagal ter prejel Zlato plaketo s posebno zahvalo

Kot je povedal ravnatelj Glasbene šole, Tomaž Polak, ima GŠGR vodilni Pihalni orkester v koncertni kategoriji v Pomurju in nasploh v Sloveniji, v povprečni starosti 14. let.

 

Istega dne so njihovi mladi pevci in pevke osvojili Srebrno plaketo na Regijskem tekmovanju OPZ v Pesnici pri MB. Koncertni nastop je bil umetniško in koreografsko dodelan in na visokem nivoju, za kar gre zahvala zborovodju Andreju in korepetitorki Boženi ter koreografki Tini.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.