https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V šestih prometnih nesrečah tri osebe hudo poškodovane

02.06.2015 ob 8:17  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč v katerih so se tri osebe hudo, štiri pa lahko telesno poškodovale. Obravnavanih je bilo osem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi, štiri poškodbe vozila na parkirnem prostoru in dimniški požar.

V Stogovcih je voznik motornega kolesa v križišču izsilil prednost vozniku osebnega avtomobila in v trčenju utrpel hude telesne poškodbe. V Apačah je padla kolesarka in pri tem prav tako utrpela hude telesne poškodbe. V Dolnji Bistrici je voznik štirikolesnika nenadoma zapeljal na levo stran vozišča in čelno trčil v osebni avtomobil, ki mu je pripeljal nasproti. V trčenju je voznik štirikolesnika utrpel hude, voznik osebnega avtomobila in sopotnica pa lahke telesne poškodbe.

Na področju kriminalitete so petrovski policisti obravnavali nasilje v družini in osumljencu izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja. V Dokležovju je bila obravnavana tatvina 24 panjev s čebelami, na Cankovi tatvina goriva iz delovnega stroja, v Murski Soboti pa tatvina v eni od trgovin in dve poškodovanji tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Zaradi preprečitve nadaljevanja prekrška je bil zoper kršitelja v Murski Soboti odrejen začasen izklop dobave elektrike. Ostali kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so policisti PP Ljutomer kršitelju zasegli osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Gornja Radgona.      

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.06.2015 ob 8:28 Gost1 gost

      Nesreča je bila na Srednji; ne Dolnji Bistrici.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.