https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Dva naslova državnih podprvakinj za soboške ritmičarke

3.6.2015  

V minulih dveh vikendih je potekalo državno prvenstvo v ritmični gimnastiki.


Prejšnjo nedeljo 24.5.2015, so se ritmičarke udeležile državnega prvenstva v skupinskih sestavah. Za DŠR Murska Sobota so nastopile Teja Zelko, Nika Šeruga in Sabina Zeković, kot kadetinje v vaji z žogo. Kljub temu, da so nastopale z eno članico manj, jim je uspelo nastop odlično izpeljati in so se na koncu veselile 5. mesta.

Ta vikend pa je, v nedeljo 31.5.2015, potekalo še državno prvenstvo v individualnih sestavah. Nastopili sta Ivana Trplan in Karolina Vöröš. Obe sta se predstavili v vaji s kolebnico. Ivana je nastopila v kategoriji mladink, Karolina pa v kategoriji članic.  Po lepo prikazanih sestavah sta, ob zaključku letošnje tekmovalne sezone, obe tekmovalki osvojili naslov državnih podprvakinj v svojih kategorijah.

Dekleta so skozi celo šolsko leto trenirale pod vodstvom Anice in Jasne Djordjević, ki sta jih tudi spremljali na tekmovanjih.

Tekst: Monika Lončar

Foto: Jasna Djordjević

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.