https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Fazaneriji se odvija mednarodni nogometni turnir

06.06.2015 ob 13:35  

Ta konec tedna so na svoj račun prišli vsi ljubitelji nogometa, saj si lahko na Fazaneriji ogledajo 6. Mednarodni nogometni turnir Sobota Open 2015.


 

Turnirja so se udeležile selekcije iz Slovenije, Madžarske, Bosne in Hercegovine ter Hrvaške, skupno je prijavljenih 69 ekip. Danes se na mednarodnem turnirju merijo selekcije U7 in U11, jutri pa so na vrsti selekcije U9 in U13.

Po besedah predsednika murskosoboškega nogometnega kluba Tomislava Kneza je dogodek zelo dobro obiskan, tudi glede zastopanosti staršev in spremljevalcev, ki se turnirja radi udeležujejo. Hkrati je takšen mednarodni dogodek odlična priložnost za promocijo Prekmurja, še pojasni Knez.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 
 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.06.2015 ob 18:59 gost

      http://www.pomurec.com/vsebina/24232/Na_Fazaneriji_mednarodni__turnir_%C2%BBFord_Open_Avto_Rajh_2014%C2%AB temu se pravi turnir... bil sem in sem razočaran nasproti prejšnjih let še en dokaz več da nekaterim uhajajo reči izpod nadzora...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.06.2015 ob 21:42 gost

      Gost realist. Predsednik knez to ni promocija za prekmurje. To je sramotno. Za avto rajh pa toliko. Skoda da zapravjate denar za take stvari.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2015 ob 8:31 gost

        avto rajh je letos odstopil od sodelovanje ker nikoli ni bilo transparentno. zato je samo sobota open

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.06.2015 ob 23:26 gost

      Ges bi tome pravo ŠTIVAN OPEN.. S toga itak samo on ma hasek.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.06.2015 ob 22:00 sos gost

      g stivan... a bi v ze enkrat odstopili ..igralci brez premij kam to vodi ..A mediji vejo da se vedno ni financnega porocila ..zakaj si nekdo ne vzame cas in malo razisce zgodbo ...Ulica govori o 800 do 1500 €nakazila na njegov racun..in skupscine pri zvezdi eno par obrazov nima kaj delat v crno beli upravi ... da si nastavis svoje vodstvo in nato pocasi odziras denar ...kam to vodi???

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.