https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Na prvem turnirju v košarki in hokeju Beltinci Open uspešne pomurske ekipe

10.6.2015  

Minulo soboto so se na novi plastični podlagi, pri Osnovni šoli Beltinci, potili košarkarji in hokejisti, ki so se potegovali za naslov prvaka na prvem turnirju Beltinci OPEN.

 

Na košarkarskem igrišču so bili najboljši igralci Košarkarskega društva Sobota, pred drugouvrščenimi domačini Košarkarskega kluba Beltinci. Tretje mesto pa je osvojila ekipa KK Donji Kraljevec iz sosednje Hrvaške. KD Sobota je tako poleg PKL-ja osvojila še Beltinci OPEN 2015

V Inline hokeju so pokal za prvo mesto osvojili hokejisti iz Velenja, medtem, ko so domače Horobek Fčele končale turnir Beltinci OPEN na drugem mestu. Tretje mesto je zasedla ekipa iz Čakovca.

Podelitev pokalov za košarkarje je potekala v polčasu tekme lige prvakov, katero so si najboljše ekipe skupaj ogledale na velikem platnu letne terasa Geza pub-a v Beltincih.

Foto: Mitja Maučec

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.