https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Skozi fotografski objektiv do utrinkov Pomurja

20.06.2015 ob 9:00  

Društvo prijateljev agrarne ekonomike (DPAE) objavlja  že drugo leto zapored 2. Fotografski natečaj »Utrinki s podeželja«.

 

Namen natečaja je promovirati kmetijstvo in kmetijska opravila v regiji Pomurja. Prav tako je namen natečaja poudariti pestrost podeželja, tako za njegove prebivalce, kot tudi obiskovalce.

Na natečaju lahko sodelujejo vsi, ki se ljubiteljsko ali profesionalno ukvarjajo s fotografijo. Kategorijenatečaja: naravna in kulturna krajina ter življenjska pestrost, kmetijska opravila, tipična kulturna krajina podeželja, značilni krajinski vzorci, ki gradijo prepoznavnost Pomurja, pogojno so lahko na fotografijah tudi ljudje, če njihova aktivnost povezana s kmetijstvom ali če vpliva na videz značilne kulturne krajine.

Foto: DPAE

Fotografija mora biti posneta na območju Pomurja, vsebovati mora naslov fotografije in kraj fotografiranja. Vsak posameznik lahko odda največ dve fotografiji v barvni ali črni-beli tehniki JPG formatu v velikosti 1600 x 1200 svetlobnih točk.

Natečaj poteka od 1.6.2015 do 31.10.2015, fotografije lahko pošljete na: info@dpae.si  Zmagovalna fotografija 2. Fotografskega natečaja DPAE bo v začetku meseca decembra objavljena in promovirana na že četrti okrogli mizi DPAE o aktualni problematiki v kmetijstvu.

Več informacij o 2. Fotografskem natečaju DPAE si lahko preberete na spletni strani www.dpae.si 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.