https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

VIDEO: džeZZva osvaja s skladbo East

18.06.2015 ob 12:00  

V novi skladbi se srečajo prvine vzhoda in zahoda.


Instrumentalna zasedba džeZZva je tokrat za svoje poslušalce pripravila ti. Gurmansko skladbo, v kateri mešajo prvine vzhoda in zahoda.

Pomurski glasbeniki so v skladbi East meets West premešali prvine tradicionalne ameriške jazz glasbe in elemente klasične glasbe, dodali pa so mehke dotike sodobnega popa in etno glasbe iz južne Evrope.

Domiselna in izurjena ekipa glasbenikov zagotavlja nepozaben glasbeni »izlet« tudi za najzahtevnejše občinstvo in poslušalce, ki jih prepričajo zuspešno kombinacijo sodobnega, inovativnega pristopa in tradicionalnih elementov.

Video skladbe East:

džeZZva osvaja doma in v tujini

Skupina navdušuje občinstvo tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Za njimi je že več uspešnih sodelovanj z glasbeniki v domovini, Avstriji, na Hrvaškem, v Srbiji, Nemčiji, Italiji in Makedoniji. Med bendi, s katerimi so sodelovali, so tudi  DC3 Trio, glasbeni kabaret Patetico, Vasko Atanasovski Quartet, Zdenek Billy Dixieland band, Kosica, Balladero, Murska Banda, Občutek za veter, Black Balloon, Thanx, in mnogi drugi.

Zasedbo džeZZva so leta 2010 ustanovili štirje izkušeni in vsestranski glasbeniki in glasbeni prijateljev: pianist Dejan Berden, kitarist Iztok Rodež, basist Mojmir Wolf in bobnar Miran Celec.

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.06.2015 ob 21:55 muza gost

      Z muziko si dati duška, to je ta pravo!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.