https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Evropske igre v Bakuju: Jasmina in Boštjan Maček na ekipni tekmi osma

19.6.2015  

Včeraj sta na Evropskih igrah v Bakuju nastopila pomurska strelca na glinaste golobe, Boštjan in Jasmina Maček.

 

Med mešanimi pari v trapu sta s 84 zadetimi tarčami osvojila osmo mesto. Slaba je bila druga serija Jasmine, ki je zadela le 16 letečih tarč. Za štiri zadete glinaste golobe sta bila tako prekratka za polfinale. Prehitela sta le dva para. Za najboljšimi šestimi, ki so napredovali v polfinale, pa sta zaostajala le malo.

Boštjan po poročanju spletnega portala siol.net pravi, da je vse potekalo prehitro, presenetil pa ga je tudi močan veter, s katerim se je ukvarjal več kot s tehniko, kar se je pozneje izkazalo za napako.  Zmotil ga je tudi krajši, le 40-minutni premor med drugo in tretjo serijo, ki je običajno nekajurni in bi še kako prišel prav.

Maček še pravi, da so  ekipe sestavljali najboljši posamezniki in posameznice, zato je med najboljše težko priti. V konkurenci posameznikov pa je je prvih 15 strelcev, ki so profesionalci,  nedotakljivih.

Foto: Facebook Jasmina Maček 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.