https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na Melincih predstavili pester program prihajajočega Pomurskega športnega festivala

Melinci, 19.06.2015 ob 10:45  

Na včerajšnji novinarski konferenci, ki se je odvijala v prostorih Kulturnega doma Melinci, je zbrane predstavnike medijev pozdravil predsednik ŠD Meteor Melinci, Janez Dugar. Orisal je zgodovino obstoja in delovanja športnega društva, ter pojasnil željo mladih članov po prireditvi teden dni trajajočega Pomurskega športnega festivala. Program, organizacijo in spremljevalne aktivnosti festivala je nato predstavil predstavnik organizacijskega odbora PŠF, Tadej Glavač.


Športno društvo Meteor Melinci letos pripravlja teden dni trajajoč športni dogodek – Pomurski športni festival. Trajal bo od 29. junija do 5. julija 2015, v Športnem parku Melinci.

Teme dogodka so zabava, sodelovanje, druženje in tekmovanje v različnih športnih disciplinah. Cilji pa povezovanje, druženje mladih in starejših, z druženjem vsaj odložiti vsakodnevne skrbi. S športnimi aktivnostmi pa še bolj okrepiti medsebojno razumevanje ter solidarnost. Želijo tudi spodbuditi razmišljanje o športu in zdravem načinu življenja.

Pomemben del Pomurskega športnega festivala je tudi dobrodelnost: S sodelovanjem v dobrodelni akciji Televizije AS je Pomurski športni festival s podarjenim bonom za nakup živil priskočil na pomoč Ludviku in Urški iz Rakičana.

Organizatorji so na festivalovi uradni Facebook strani izvedli nekaj nagradnih iger (nagrade: podpisane majice raznih športnikov, podpisani boksarski rokavici Dejana Zavca, dva bona za hrano: prvega je podarila Pomaranča Ptuj, drugega pa Pekarna Čeh Beltinci).

Program festivala: Vsak dan bodo potekale različne športne dejavnosti: od nogometnega turnirja za selekcije U7, U9, U11 in U13, pa do nogometa na milnici, sumo nogometa – igre nogometa v balonih (premierno v Pomurju), odbojke na mivki in košarkarskega turnirja. V ponedeljek bodo pod reflektorji nogometno tekmo odigrali člani ekipe PRESS Pomurje. Njihov nasprotnik pa naj ostane presenečenje.

Predstavili se bodo tudi člani Judo kluba Klima center Tratnjek Beltinci in Kickboxing kluba Murska Sobota.

V četrtek se bo odvijalo 25. tradicionalno streljanje »penalof«, v soboto pa bo potekal 25. tradicionalni dnevno-nočni turnir v malem nogometu. V nedeljo, zadnji dan festivala, pa se bodo odvijale Pomurske vaške igre.

Za različne športne aktivnosti otrok, starejših od šest let, bo poskrbelo društvo Bumerang Sreče. To bo pripravilo predstavitev in igro ameriškega nogometa, razne športne in vodne igre, pustolovščino iskanja gusarskega zaklada, nekaj ustvarjalnic in Mini vaške igre. Posebej za otroke bo v Pomurje prvič sploh prišla Mini Planica – premična smučarska skakalnica Francija Petka.

Tekom festivala (v sredo in četrtek) se bodo predstavili tudi nekateri znani športniki: Simon Marčič – moto športnik in udeleženec Dakarja 2014 – bo predstavil svoj motor za nastop na Dakarju 2016, Robert Markoja – strelec leta 2014 in večkratni športnik Pomurja, ter še nekateri znani aktivni slovenski športniki.

Petek in nedelja pa bosta tudi glasbena dneva: v petek bosta nastopili dve glasbeni skupini – Poskočni muzikanti in Učiteljice, v nedeljo pa Štajerski fakini.

Vstopnine na Pomurski športni festival ne bo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.06.2015 ob 11:32 OBČAN gost

      Lepo , da se tudi tukaj nekaj dogaja, da bo ljudstvo lahko uživalo v športnih disciplinah in da bodo Melinčarji lahko pokazali ljudem , da niso samo dobri organizatorji pri petju, ampak tudi na drugem področju ! Skratka vsi skupaj pokažite , da zmorete in uspeh bo neizpodbiten !!! Želim vam obilo uspeha !!!!!!!

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.06.2015 ob 14:33 gost gost

      Vsaka ves ma svoje veselje, ampak toga je že preveč.Pa raztegnjeno na celi tede, s ten, ka se nič posebnega ne dogaja, je brez veze. Vasi idejo ena pred drugo, tudi na račun kvalitete. Kaj že dogaja na markaston?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.06.2015 ob 14:35 gost festival gost

      Pa s takšin močnin imenon, pomurski festival.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.06.2015 ob 14:37 gost

      Ta festival bo definitivno na nivoji saj je že njihov turnir bil na nivoji!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.06.2015 ob 14:45 Gusti gost

      San bul lansko leto na turniri in kapo dol. Organizacija je bila dobra edino muzika je falila lansko leto. Tou leto de pa ocitno se bose.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.06.2015 ob 18:53 ulalala gost

      gost in gost festival... faušarija že dela zgleda ;)

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.06.2015 ob 18:39 PaffDaddy gost

      Krofe te tudi meli?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.06.2015 ob 9:38 TITO, PARTIJA gost

      tudi krofi bojo! eni jih lahko dobijo takoj , samo poznalo se jim bo ......itd...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.