https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Brezplačni kuponi na Bonček.si

23.06.2015 ob 8:00  

Najprej možnost plačila s plačilnimi karticami. Sedaj brezplačni kuponi za akcije ponudnikov. Predstavili so se tudi na letošnjem marčevskem Pomladnem sejmu v Gornji Radgoni.

 

Nedolgo tega je ekipa spletnega portala Bonček.siuvedla nove načine plačila: s plačilnimi karticami. Vendar ekipa na lovorikah svojega dela ne počiva. Sedaj so za svoje uporabnike spet pripravili novost: brezplačne kupone za akcijske ponudbe pomurskih podjetij.

Od začetka delovanja prvega pomurskega spletnega portala s popusti se ekipa trudi, da so ponudbe na portalu aktualne, privlačne, zanimive in kvalitetno izvedene. Stremijo k zastavljenemu cilju: »uporabnik je pri nas na prvem mestu«. Tako so sedaj na njihovem portalu poleg plačljivih kuponov ugodnosti na voljo tudi brezplačni kuponi.

Pridobitev brezplačnega kupona je povsem enostavna

Postopek pridobitve brezplačnega kupona je preprost, poteka pa tako: Ponudnik storitve uporabnikom portala Bonček.si ponudi popust v obliki kupona. Slednjega uporabnik brez vsakršnih stroškov s portala pošlje na svoj elektronski naslov. Kupon nato natisne in z njim pri ponudniku uveljavlja ugodnost na portalu objavljene ponudbe.

Kaže, da Bonček postopoma, a vztrajno odrašča v Bon.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.06.2015 ob 12:44 pfg gost

      ITE RAJSI NA KUPONKO kjer majo 100x baukse akcije. Tu je vedno eno in enako sranje

      1 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.06.2015 ob 13:05 Q gost

      TO JE SAMO ZAVAJANJE NAIVNEŽEV. DANES NI NIČ VEČ ZASTOJN...

      4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.06.2015 ob 13:23 sobočanec gost

      @gost - pfg: standardni faušist. Mene je vrede, san že večkrat kujpo kopalne karte, pa tudi motokros pa punjenje klime. Tvoj dragi kuponko pa ma mislen ka eno ali dvej akcije z našoga konca?

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.06.2015 ob 19:42 Q gost

      TO JE MOJE MNENJE. NE PA NAVOŠČLJIVOST

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.06.2015 ob 19:58 mojster gost

      Q - kupon dobiš šenke, kelko piše v članke, pri kuponi pa majo napisano ka plačaš pri ponudnike (torej dobiš popust oz ugodnost). Dobro ka SPAR kupon, keroga dobiš šenke, pa v trgovini pri nakupi prišparaš, ka je to nej ZAVAJANJE. rejsan mate eni dvojna merila, vse ka je drugače kak ste vajene je nej dobro.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.06.2015 ob 20:16 gost

      Ene stvari so super, druge ne, odvisno tudi od okusa, je pa fajn ka je takšna stvar tudi za pomursko regijo. Malo sen pogledal trenutno ponudbo in prodanih je skoraj 1200 kuponov, se pravi da se je stvar kar fajn prijela. Ampak se seveda spet morajo pojaviti posamezniki, ki znajo samo štenkariti in šinfati...

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.