https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ministrica za kulturo slavnostno odprla KUL-KIŠTO v Ljutomeru

Ljutomer, 23.06.2015 ob 13:00  

Včeraj, 22.6., je v Ljutomeru potekala slavnostna otvoritev novega godbenega doma oziroma KUL-KIŠTE.


Slavnostna govornica na svečani otvoritvi je bila ministrica za kulturo mag. Julijana Bizjak Mlakar Nekaj besed pa sta so spregovorili tudi ljutomerska županja mag. Olga Karba,  direktor JSKD, mag. Igor Teršar in častni občan Občine Ljutomer in predsednik KD Ivan Kaučič Ljutomer Miroslav Steržaj,  terkaplan Zoran Car, ki je objekt tudi blagoslovil.

Nova pridobitev bo služila predvsem dejavnosti Pihalnega orkestra KD Ivan Kaučič Ljutomer. Sredstva za izvedbo v višini 18.900,00 EUR in še dodatno vsoto za priključitev električne energije  v višini 1.465,00 UER je zagotovila Občina Ljutomer.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.06.2015 ob 14:13 olgostan gost

      Diktatorka rabi nekoga, da se z njim postavlja. Na vsak drek si privleče Steržaja in se tam z njim slika. Računa na volilce, ki še imajo Steržaja v mislih iz nekdanjih časov bivšega tisočletja. Zanimivo je, da si sedaj diktatorka privleče iz Ljubljane ministrico, ker sama je močno nastrojena proti političnim strankam in bi hi celo prepovedala. Ko se ji igre za korist so ji stranke dobre. Doma jih ne rabi, ker ima dovolj ritoliznikov, ki se jim gre za lastne koristi in jo zaradi tega podpirajo. Tudi take, ki so zaradi lastnih koristi izdale lastno stranko in volilce.

      13 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.06.2015 ob 14:21 občan gost

      Olgostan , ti si ritoliznik ! Samo ne veš komu bi jo polizal , ker te noben noče , saj te je sama goflja ! Gospa Olga , čestitam VAM na tem dosežku !KUL_KIŠTA je namenjena kulturni dejavnosti , drugič pa bo gos. Karba odprla KIŠTO v katero bo zaprla take haleke in podrepnike , kot je moj predhodnik !!!!!!

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.06.2015 ob 12:49 olgograd gost

        Ritolizec imaš čas med sejo da še na splet pišeš. Tak ne nucaš biti zraven vsebine. Glavno da rokico dvigneš ko diktatorca zahteva. Gnoj!!!!!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.06.2015 ob 21:19 fajnšček gost

      Faj ime!!! Faj, ka se iz domače besede imena delajo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.06.2015 ob 21:24 rilec gost

      Tudi županja je KUL-KIŠTA, jaz bi se kar v njo zaril!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veliko poželenje!!!!!!!!!!!!!!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.06.2015 ob 22:01 Gost gost

      Če pogledam okrog sebe, v bistvu srečamo v povprečnem dnevu nešteto »mask«. Težava je takrat, ko nekdo ne more biti pristen in ga to v življenju omejuje, ponavadi ti ljudje zaradi tega zelo trpijo. Velikokrat se skrivajo za in svojo notranjo grozo projicirajo na tiste, ki nekaj počnejo in so pri svojem delu uspešni. Sem spada tudi naša Slovenska zavist, ki pa je samo odraz ene notranje bolečine in stiske. Če pojasnim pojem zavist, ki pomeni, da je nekdo nekaj dosegel in drugega spomnil kaj bi moral storiti sam pa tega ni storil ali mu to ni uspelo. Človek v tem primeru lahko postane zavisten in ljubosumen, strokovnjaki pravijo, da je to ena največjih bolečin človeka. Težav je, da si ne stojimo ob strani oz. smo tako daleč prestrašeni, da se tega celo bojimo. Vse to je na mlin našim predstavnikom ljudstva, ki z pridom to izkoristijo. Zato se je treba začeti spraševati, kako bomo naprej tako živeli. Kje so naše meje, če bi se povezali z to nemočjo in jo spremenili v moč, ki jo imamo v sebi, bi premagali vse maske.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.06.2015 ob 8:20 bruh gost

      zanimiva je ja izbira ministrov... kda se podvoz odpira pa ne poleg šla? Pa podvoz bole pomemben za občane kak tota kišta. To je vse taktika... kruha in iger pa so prleki naivni srečni. jaz bi rejši firme pa službe kak pa kul kište ki jih nihče drugi ne šteja meti.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.06.2015 ob 18:59 čakajoč gost

        Dragi BRUH, človek je delo prerasel, sedaj se piše NOVA DOBA, kako bo poimenovana, bodo povedali prvi iz teh novih "nedelovnih časov". SLAVA JIM, ker bodo to zgodovinski ljudje.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.06.2015 ob 8:50 vzdevek gost

      Za opranoglave ovce je vse ponarejeno in zlagano dovolj dobro.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.06.2015 ob 12:18 jagoda gost

      fajščnjek , pa rilec --- vidva morata v vrtec! tam se začne vse na novo , vse od začetka !!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.06.2015 ob 19:01 povratnik gost

      Rajši v MAMO, ali še bole nazaj v OČU!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.