https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Ljutomeru obeležili dan državnosti

Ljutomer, 25.06.2015 ob 12:00  

V sredo, 24. junija,  je v ljutomerskem domu kulture potekala osrednja prireditev v počastitev 25. junija – dneva državnosti.


 Slavnostni govornik je bil predsednik Območnega združenja slovenskih častnikov Anton Kosi, zbrane pa je nagovorila tudi ljutomerska županja mag. Olga Karba.

V nadaljevanju programa so nastopili Godalni orkester Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer (mentor Samir Azzeh), vokalna skupina Ilumina (mentor Evgen Bibianko), pevka Melanija Markovič ob spremljavi Ane Gnezde, ter dijaka ljutomerske gimnazije Alen in Sanja.  

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2015 ob 8:18 Lotmeržan gost

      Vprašanje za županjo. Zakaj,so na proslavi dneva državnosti, prisotni simboli zločinskega komunistićnega režima.

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2015 ob 8:57 Heineken gost

        Sebi rajši postavi vprašanje, zakaj imaš v glavi luft namesto možganov in potem ne boš postavljal tako debilnih vprašanj.

        11 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.06.2015 ob 8:51 bruh gost

      butl. ti maš en simbol v glavi, ki ti malo na pamet pritiska... če so veterani pa borci NOB tam, teje pač prapor takši kak bija te... če je res to poanta ka te mantra? rejši se pitaj kaj je gnes z državo al pa občino...pa keko si ti nareda za to ka bi blo kej bojše al nači... ne pa samo rdečo zvezdo iščeš... te ti predlagan ka v dionizi ne piješ točenega piva, ker točijo heineken z rdečo zvezdo... ka ti slučajno nebi te zaletelo al pa bog nedaj zapasalo :)

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.06.2015 ob 17:30 :D gost

      Komunisti raus zadosta se zapravili državo

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.