https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaključna akademija GFML ob koncu pouka

Ljutomer, 27.06.2015 ob 8:00  

V dvorani Športno-izobraževalnega centra v Ljutomeru so včeraj pripravili zaključno akademijo ob koncu pouka na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer. Poleg dijakov, celotnega kolektiva zaposlenih na GFML in staršev so akademiji prisostvovali pomočnica direktorja Inštituta Jožef Stefan v Ljubljani, Romana Jordan, predstojnica soboške enote Zavoda republike Slovenije za šolstvo, Irena Kumer, in ljutomerska županja Olga Karba.


»Toliko zanimivih stvari vidite okrog sebe in se ne morete odločiti, kaj vas bolj ali manj pritegne. Malo je namreč srečnežev, ki že od malih nog vedo, kaj bi počeli v poklicnem življenju. A naj vas ne skrbi. Pehar sreče na osebo se ne deli. Četudi se boste v vašem poklicnem življenju razvijali preko več področij in odgovornosti, se na posameznih delih poti nekoliko iskali, kdaj malo zašli, je vse to nihanje okrog vašega bistva, lastnega jaza. Pestrost ne duši, temveč poživlja. Zato le pogumno na poti iskanja. Različnost interesov naj vas spodbudi k preizkušanju in globljemu spoznavanju, ki preseže površinskost sedanje informacijske družbe,« je v nagovoru dijakom dejala Jordanova.

Dijaki GFML so danes prejeli spričevala. »Vesel sem, da so prvi letniki v gimnazijskem programu skoraj 99-odstotno uspešni, drugi in tretji letniki pa skoraj 96-odstotno. Tudi v programu predšolske vzgoje je učni uspeh ob koncu pouka zadovoljiv, saj so tudi ti dijaki nad 90-odstotno uspešni. Rezultati četrtih letnikov ob koncu pouka so že skoraj zgodovina in vsi smo v pričakovanju ponedeljka, 13. julija, ko bodo znani rezultati mature,« je postregel s podatki ravnatelj GFML Zvonko Kustec, ki je ob tej priložnosti na zaključni akademiji podelil priznanja za dosežke 120 dijakom.

Že četrto leto zapored so bile podeljene tudi diplome za uspešno opravljen DSD (nemška jezikovna diploma) izpit. Blizu 30 dijakom sta diplome podelila strokovni sodelavec za DSD v Sloveniji, Reinhard Zühlke, in referentka za kulturo z nemškega veleposlaništva v Sloveniji, Lena Handwerk.

Več fotografij v spodni galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.06.2015 ob 18:38 dunda gost

      Bravo b......!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.06.2015 ob 9:37 bd gost

      Navdušila me je izjemna Romana Joran.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.06.2015 ob 11:30 gimnazijec gost

      ka te pa zupanja dela tan... nejč v gimnazijo ne hodla... toti kustec tudi en ritolizec... inda šinfa kda pa se liže se liže na veko.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.06.2015 ob 12:12 SDS gost

      Jordanova je SDS. Kaj jo je mogoče zrihtala lepa bjonda, da je prišla v Lotmerk? Lepa bjonda je od diktatorce ritoliznica. V Lepeni bo spet veselo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.06.2015 ob 19:35 Smrkci gost

      Bravo, takoj vse popljuvamo, jaz pa vedno uživam na vseh proslavah, ki jih pripravijo gimnazijci, saj so izjemne, bravo, bravo, naj bo to kulturni praznik, akademija ali športna tekma, zakaj zavidamo našim otrokom; tudi županja in ravnatelj sta izjemna, ker jih podpirata, želim si, da bi dejansko prevladalo tudi v naši regiji znanje, zaupanje, sposobnosti, ne pa da si očitamo in nastavljamo politično, čestitke vsem dijakom za zaključek pouka, izjemni, enkratni ste, prekrasni ste, starši smo ponosni na vas.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.06.2015 ob 13:36 ESDEES gost

      Smrkci ne bodi naiven da županja podpira gimnazijce. Zaradi publike in medijev se pride tja slikat in si med ritolizci izbere še koga zraven Sedaj si je izbrala ESDEESOVSKO EVRO poslanko ki jo je pripeljala bjonda radodajka iz Lotmerka. Diktatorico zanima samo oblast. Tisti ki ima oblast ima tudi denar. In denar tudi deli. Deli naš davkoplačevalski denar. Kako ga deli tudi vemo. Maksimalno znižanje komunalnih prispevkov za marmelado in česnek. Če kdo misli da se take stvari delajo zastonj je nor.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.