https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

FOTO: ŠD Videm uspešno izpeljalo 1. Športni vikend

30.6.2015  

Športno društvo Videm je minuli vikend v Svetem Juriju ob Ščavnici priredilo 1. Športni vikend, ki je združil več ljubiteljev različnih športov, saj so potekala tekmovanja v ulični košarki 3x3, odbojka na mivki, nogomet na mivki in mali nogomet. V sklopu športnega vikenda pa je bila v soboto tudi uradna otvoritev obnovljenega igrišča za odbojko na mivki.

„S 1. Športnim vikendom ŠD Videm smo zelo zadovoljni, saj nam je uspelo privabiti 38 ekip in izpeljati vse turnirje razen šaljivih iger, ki pa smo jih nadomestili z nogometom na mivki, ki je bil odlično udeležen. Veseli me predvsem obiskanost prireditve saj jo je obiskalo okoli 500 ljudi. Vsa pohvala gre vsem sekcijam društva, ki so pomagala pri izvedbi tega dogodka in seveda ekipam kajti brez njih prireditve ne bi bilo,“ je ob zaključku povedal predstavnik ŠD Videm.

V soboto, 27.6.2015, je potekal turnir v ulični košarki, hkrati pa so se v malem nogometu pomerili Vinska reprezentanca Slovenije, Reprezentanca županov Slovenije, Veterani NK Mure in Slovenska veteranska malonogometna reprezentanca Slovenije. Izvedli so tudi nočni turnir v odbojki na mivki in nočni turnir v malem nogometu na asfaltu. Ob tej priložnosti so uradno odprli obnovljeno igrišče za odbojko na mivki.

Rezultati sobotnega ekshibicijskega turnirja v malem nogometu:

Vinska reprezentanca Slovenije : Reprezentanca županov Slovenije 8:0

Veterani NK Mure : Slovenska veteranska malonogometna reprezentanca Slovenije 1 : 4

Tekma za 3. Mesto:

Reprezentanca županov Slovenije : Slovenska veteranska malonogometna reprezentanca Slovenije 2 : 6

FINALE Vinska reprezentanca Slovenije : Veterani NK Mure 4 : 4 (5:6)  

V nedeljo, 28.6.2015, so namesto vaških iger igrali nogomet na mivki, na ekshibicijski tekmi v malem nogometu pa so se pomerili Slovenska reprezentanca duhovnikov in Veterani ŠD Videm. 

Reprezentanca duhovnikov Slovenije - PAX : Veterani ŠD Videm 4 : 4

Ostali rezultati se nahajajo v priponki spodaj.

Foto: Reprezentanca duhovnikov Slovenije - PAX : Veterani ŠD Videm

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    30.06.2015 ob 13:24 novinar pa tak gost

    Vsaj kraj dogodka bi zapisali! Kako naj vem, kje imajo nek ŠD VIDEM !? Šalabajzarji!

    4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    30.06.2015 ob 14:01 M gost

    Kdo ti je kriv, da ne poznaš kraja Videm ob Ščavnici.

    5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.