https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na 22. Taboru Žabec raziskovali naravo

02.07.2015 ob 10:30  

Na OŠ Bakovci se je včeraj s podelitvijo priznanj zaključil že 22. Taboru Žabec, na katerem so udeleženci odkrivali in raziskovali lepote narave.


Raziskovalno delo je potekalo skozi različna predmetna področja, z različnimi raziskovalnimi pristopi in metodami dela ter z isto rdečo nitjo raziskovalnega pristopa. Letos so učenci pridobivali na pomenu socialnih veščin sporazumevanja, dela v tandemih, skupinah, hkrati pa spoznavali in odkrivali načine ter oblike sprostitvenih aktivnosti v naravi.

"Narava je nevsiljiva učiteljica, ki nam nudi veliko več, kot si lahko zamislimo, sprejmemo ali včasih celo zaslužimo. Raziskovanje, sprostitev, uživanje, vir energije in idej … vse to imamo tako blizu nas, da včasih sploh ne opazimo. Želim si, da bi vsi, ne glede na starostno obdobje, večkrat dobili navdih tematike letošnjega tabora Žabca in bi raziskovali v brezmejnosti čara narave", je ob koncu tabora dejala vodja Alenka Mujdrica Rožman.

 

Več fotografij v spodnji galerji ...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.