https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

v Ljutomeru voznik osebnega avtomobila pobegnil s kraja nesreče

03.07.2015 ob 7:12  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest kaznivih dejanj, tri prometne nesreče z lažjimi poškodbami in eno prometno nesrečo z gmotno škodo, devet kršitev javnega reda in miru, kršitelju smo zasegli vozilo ter štiri primere povoženja divjadi.

 

Okrog 14.45 ure se je v Ljutomeru v križišču ulice Rajh Nade in ulice Slavka Osterca zgodila prometna nesreča med neznanim voznikom osebnega avtomobila in kolesarko. Neznanega voznika osebnega avtomobila in morebitne priče pozivamo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na tel številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali tatvino denarnice, tatvino kolesa in goljufijo, na Pristavi tatvino iz stanovanjske hiše, na mejnem prehodu v Petišovcih smo obravnavali tujca, ki je uporabljal ponarejeno registrsko tablico in na avtocesti je bil obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejen kartonček o tehnični brezhibnosti vozila.

Javni red in mir je bil kršen osemkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil vozniku zasežem osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.       

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.