https://www.lust.si/domacija/?utm_source=pomureccom&utm_medium=banner&utm_campaign=dan-paradiznika-23&utm_content=728x90#dan-lustnega-pradiznika
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Srečanje motoristov v Srednji Bistrici

04.07.2015 ob 12:30  

V Srednji Bistrici je potekalo deveto srečanje motoristov v organizaciji Moto kluba Black Wings. Seveda tudi tokratno srečanje ni minilo brez rock glasbe - Julie & The diamonds, AC/DC cover bend in DRMIRCH ter gogo plesalk. 


Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2015 ob 12:51 trot gost

      Motoristi, vi ste kot ČEBELE, ko se v roju v dir spustite.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.07.2015 ob 12:59 kdo gost

      KDO je TA, ki vam da ČAS in DENAR???

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.07.2015 ob 19:01 gost

      Ka seljaka trot pa kdo....eni mamo sluzbe pa z ten denar,cas pa si za to ka mas rad zemes

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.07.2015 ob 7:33 črenšovčan gost

      razmin veselice ge se zbere 2-3k lidij pa se napravi fešta...ali tau? neven kak bi opijsau tau organizacijo. Od vsesplošne povečane nevarnosti preserantskih "bajkerov" na cesti zaradi kerih bole, ka si nej šau na relacijo v okolici dogajanja (Še najbole križišče na Srednji ge se vsi lepijo na rijti in polagajo ovijnek pri tropikanoji kak, da so v Aspni) od preseravanj z nabijanjon motorov, ka se grozno čulo na 3-4km, nej ka se nebi na samon dogodki... Pa vse do grozne muzike pa kričanja ob 4 zajtra... in vsaka čast ovi ženski (go go plesalki), ka se ji sploh še bilau za nasmijati ob vsen ten, kda se še te za nadomeščen okoli nje slini 20 samskih tipov. Pa si mijsliš, okej, enkrat na leto se naj tejh 1000 lidij v znorej tu ob Mujri pa mir...ali ka je tau sposobno napraviti tej 50 lidij (od toga verjetno 50% organizatorov)

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.07.2015 ob 7:38 Črenšovčan gost

      Smijlijo se mi pa vsi tej sponzori kere organizatori vsakoletno oblegajo glede donacij in stvarij okauli toga. In ka majo v bistvi od toga? Ka se z njihovimi pejnezi tau ogranizejra in končni dobiček je tudi verjetno samo tisto, ka ostane od sponzorov (verjetno bistveno menjši kak, če nebi nič meli). Večijna tejh sponzorov pa na takšne dogodke te niti nejde, ker jih roko na srce ne pritegne.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.07.2015 ob 8:13 gost

      Rejsan je tou popolna polomija in brezvezno nategavanje samega sebe , če ljudi okoli sebe nemaš !Tej prdaši naj idejo nekan vstran , daleč , pa naj ne ogrožajo nas na cesti !!!

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.07.2015 ob 9:18 Đus gost

      No, pa ka van je enin? Vsak ma svoje veselje, vsak ide ta, ge ma pajdaše in ge se dobro počuti. Nikaj vas ne košta, či ta nejdete, ste pa pač šli kama inan, na veselico, v kino, na pohod, k meši... pač, ge je van fajn. Za varnost na cesti pa pač more poskrbeti v prvi vrsti vsak san, kot preventiva pa so za to pristojni policaji. Samo kritizira se gjes den, vse kar se organizira je narobe. Pa to ponavadi takši, ka ven s hiše ne stopijo.

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.07.2015 ob 14:50 vanč gost

      Đus@ tij si en velki kmet tij se glij razmiš v nekoj ha.Ta muzika je škgujtanje komaron he he in motorističnin pijančekom ki sijejo še určanco staro bikoši.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.07.2015 ob 15:07 črenšovčan gost

      Đus... in ravno zaradi tejh dejstev naj upoštevajo tudi drujge lidij. Nemrejo ogrožati varnosti na cesti (pa lehko vsaki san pazi kelko šče ali če duplin frajera špila nemaš kaj)...

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.07.2015 ob 17:55 Đus gost

      vanč- napiši prosim, malo bole razumljivo. Če si sposoben.... črenšovčan- se strinjan, ka je preci velkih frajerov na motorih, nej so pa zaradi teh, vsi isti. vsak udeleženec v prometi ogroža san sebe in ostale. pa lejko se pela z motoron ali s traktoron.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      06.07.2015 ob 11:34 pomurec gost

      Ljudje jaz vas več ne razumem. Ni vredu če se peljejo motoristi, ni vredu če so traktoristi, ni vredu če ima kdo boljši avto.. Pa kaj vam sploh še paše. Zdaj če se kdo mal hitrej z motorjem pelje je že frajer.. Najboljše da se zaprete v hišo, pokličite župnika in vaške pevke pa uživajte. Ne vem kaj hodite na take prireditve če vam glasba ne ustreza. Jaz sem šel tja pogledat, mal se srečat z kolegi in normalno odpeljat domov. Pa sem zaradi tega frajer ali divjak ker sem se pripeljal z motorjem??? Organizatorji so to organizirali zaradi druženja , kak dobiček tu sploh ne pride v poštev, bistvo vsega je druženje. Kot eni ki ste pri gasilcih, pa se napijate na veselicah, tako pač oni imajo to zvrst. Pa ne govorit da so to samski in pijančki, saj je med motoristi veliko poročenih pa izobraženih posebej pa zaposlenih ljudi, ki se vozijo za lasten denar, ne pa za denar ki ga daruje država. Se pa strinjam, da eni pač mal podivjajo na cestah, enako kot z avtomobili itd... V vsaki skupini je nekdo ki se pravilom odmika. Vsak ki je v kakem Motorističnem klubu in pozna pravila, ve da prav klubi se borijo za varnost vseh na cesti še posebej motoristov.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      06.07.2015 ob 21:03 gost-črenšovčan je bedak!!! gost

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.