https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: V Skakovcih slavnostni prevzem novega gasilskega vozila

Skakovci, 06.07.2015 ob 11:00  

V nedeljo so Skakovčarje bili deležni slavnostne proslave, namenjene prevzemu novega gasilskega vozila s prikolico in orodjem. 



V nedeljo, 5.7.2015, je v Skakovci ob prevzemu novega gasilskega vozila s prikolico in orodjem potekala slavnostna prireditev. Začela se je ob 12. uri s povorko od bližnje kapelice pa vse do gasilskega doma, kjer je bilo parkirano novo vozilo. Tam je sledil kratki kulturni program z nagovorom predsednika gasilskega društva Skakovci ter ostali udeleženih. Podeljene so bile tudi zahvalne listine in kipci svetega Florijana, zaveznika gasilcev. Na koncu pa sta za obilico smeha poskrbela tudi Macho in Mejke s svojim skečem o gasilcu. Proslave se je udeležilo 15 praproščakov, skupno 105 gasilcev. 

Po proslavi se je nadaljevala zabava z glasbeno skupino D_DUR.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.07.2015 ob 11:44 skakač gost

      tak se z gasilske uniforme norca dela ka se pijanca na oder razpacanega pistij?! Poveljnik bi takšoga mogel stirati vo ! Sramota

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.07.2015 ob 12:01 gost gost

      Telko za informacijo,tou je bil skec,igra.....Nej pa pijanec.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.07.2015 ob 21:31 gost

      ja ali uniforma je li uniforma. Naj se probajo delati norca z vojaške uniforme ali pa kakšne drujge. Zatau pa nas na račun takšnih mečejo vedno v isti koš kak ostali. Če bi bil z srcon gasilec se nebi norca iz uniforme delo. šalabajzer eden. Kak ga je nej sran.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.07.2015 ob 12:04 skeč gost

      to so totalno neprimerni skeči, ge se gasilce predstavlja kak pijance, šalabajzere,.... Vupan ka te od regijskoga oz s strani gasilske zveze slovenije dobili konkretno opozorilo za takšno norčevanje z uniforme in primerno sankcijo!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.