https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Turnir v Šalamencih osvojili Pečarovci

Šalamenci, 8.7.2015  

Klub malega nogometa Šalamenci je v nedeljo organiziral turnir v malem nogometu, na katerem se je pomerilo štirinajst ekip.

 

Na turnirju so se v svojem nogometnem znanju pomerili Bobri, Oranžne marjetice, Strukovci, Kupšinci, Beli Dečki, Mladi upi, Kava bar Mija, Stanjevci, Picerija Kučan, Forbekeri, Pečarovci, Rekreativci, Biseri in Bodonci.

Tekmovanje je potekalo v dveh sklopih. V prvem, skupinskem delu, so bile ekipe razporejene v štiri skupine, nato pa se je najboljših osem ekip uvrstilo v četrtfinale. V polfinale so se uvrstili Mladi upi, Rekreativci, Beli dečki in Pečarovci.

Zmagovalci turnirja so postali Pečarovci, ki so v finalu visoko, kar z 4:1, premagali Rekreativce. Tretje mesto pa so osvojili Beli dečki, ki so v malem finalu z rezultatom 1:2 bili boljši od ekipe Mladi upi. Ostale rezultate si oglejte v priponki.

Najboljši strelec na turnirju je bil David Kreslin iz ekipe Rekreativci, ki je sedem krat zatresel nasprotnikovo mrežo. Tik za njim pa so se uvrstili kar trije nogometaši zmagovalne ekipe, ki so zadeli po pet krat, in sicer Tomaž Šeruga, Neven Grah in Zoran Horvat.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    08.07.2015 ob 14:01 gost

    ograček liga, pa tudi igra !!!

    2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    08.07.2015 ob 16:25 gost

    Se ti ograček

    1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
    09.07.2015 ob 10:58 lolek99 gost

    v ogračeke so te napravile

    0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
    09.07.2015 ob 11:18 gost

    Deca vej pa žoga je okrogla !

    0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
    09.07.2015 ob 17:38 gost

    najboljši turnir 4ever

    1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.