https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Kakšne fotografije na Facebooku objavljajo Ronaldo, Ivanovićeva, Iniesta in ostali

15.01.2011 ob 10:33  

Na uradnih Facebook straneh nekaterih svetovnih športnih zvezdnikov smo preverili, koliko oboževalcev imajo in kakšne fotografije objavljajo. 

Najbolj zagreta oboževalca socialnih spletnih skupnosti sta v našem izboru nogometni zvezdnik Barcelone Andres Iniesta in smučarka Lindsey Vonn. 

Iniesta nas »spusti« tudi na svoj kavč in v vinograd 

Andres Iniesta, zvezdnik Barcelone, med vsemi, ki smo jih izbrali, objavi največ fotografij, med drugim tudi iz domačega kavča in vinograda. Iniesta ima na Facebooku 3,6 milijona oboževalcev. 

 

Lindsey Vonn

Ena izmed najboljših smučark na svetu precejkrat v živo objavlja statuse preko svojega Iphona. Na Facebooku ima 225 tisoč oboževalcev. 

 

Cristiano Ronaldo

Nogometni zvezdnik Reala iz Madrida je rekorder po številu oboževalcev v našem izboru. Trenutno jih ima že čez 18 milijonov. Med zanimivejšimi fotografijami so slike iz poletnih počitnic in fotografija z brazilskim virtuozom Kakajem. 

 

Ana Ivanović

Srbska teniška igralka ima na Facebooku 253 tisoč oboževalcev. Izmed osebne zbirke fotografij jih na njeni strani najdemo bolj malo. 

 

Nikola Karabatić

Francoski rokometaš srbske krvi ima na najbolj popularni socialni spletni skupnosti 143 tisoč oboževalcev. V njegovem naboru osebnih fotografij izstopa fotografija s poletnih počitnic. 

 

Rafael Nadal

Število oboževalcev teniškega zvezdnika na Facebooku v tem trenutku znaša kar 5,1 milijona. Tudi Nadal je eden izmed športnikov v našem izboru, ki objavi kar precej fotografij iz osebne zbirke. 

 

Serena Williams

Na Facebooku jo »obožuje« 303 tisoč ljudi. V njenem naboru fotografij najdemo peščico tistih, ki bi jih lahko prišteli v osebno zbirko, vseeno pa nas "spusti" v objem jutranjega prebujanja ...

Še več fotografij športnih zvezdnikov z uradnih profilov na Facebooku najdete v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. _mt_
      15.01.2011 ob 20:25 _mt_

      Dober pa zanimive izbor!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.