https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Ima župan večjega kot poslanec?

04.02.2011 ob 17:09  

Čeprav od ljudi izbrani, se neredko počutijo in vedejo kot od Boga poslani. Radi se kažejo in gledajo na lokalnih televizijah, radi  pozirajo fotografom.

Ø     Ker jim je glavni svetovalec za ZUNANJI VIDEZ soproga, so često kičasti in smešni.

Ø     Ker jim je BONTON nazadnje v glavo vtepala mama, so pogosto neotesani.

Ø     Ker jim JAVNO NASTOPANJE pomeni, da ti tajnica napiše govor, ti ga pa prebereš, večinoma berejo sami sebi.

Prekmurski bontonolog SAŠA ŽUPANEK bo na slikovit način opisal niz najbolj pogostih napak moških iz javnega življenja. Od frizur, oblačil, obutve, rokovanja, vikanja do kopice odvečnih besed in nastopa pred množico ali v tv-studiu.

Terme Vivat, Moravske Toplice – nedelja, 6. februar ob 20.00

(vstopnina: 7 evrov)

Nekaj o predavatelju:

Leta 1998 je začel obiskovati ljubljansko Šolo retorike Ane Aleksandre in Zdravka Zupančiča. Po treh letih šolanja je postal zunanji sodelavec Šole retorike. Za študente slovenskih fakultet je vodil delavnice “Razgovor za službo”.

Sočasno je pričel z individualnimi svetovanji nekaj uglednim osebam iz slovenskega političnega in poslovnega sveta. Leta 2003 se je za eno leto preselil v Ljubljano in še nadgradil svoja znanja. V več kot štirih letih je za Radio Murski val pripravil več kot 50 polurnih oddaj z različno vsebino. Tudi več kot 10 oddaj za lokalni televiziji je nastalo v njegovi režiji.

Od 11. septembra 2008 je redni gost v magazinski oddaji »Živa«, na mariborski televiziji RTS. Za njim je 91 oddaj in različnih tem. Je predavatelj na Evropski šoli grafologije, v Ljubljani, predmet »Komunikacija in bonton«. Vsak teden ima oddaje na Radiu Maxi, Ljutomer, Radiu Prlek, Ormož in Radiu Veseljak, Ljubljana. V Bonbonu, prilogi Večera in Primorskih novic, ima svojo kolumno.

Pripravil in vodil je številna predavanja, seminarje, delavnice, pogovore, individualna svetovanja, izvedel nekaj stand-up nastopov ...

PR

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Afrodita
      04.02.2011 ob 19:31 Afrodita

      Super zadeva, vsekakor priporočam, Saša je pa itak enkraten - samo tak naprej! :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.