https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nafta gladko premagala Grad

Lendava, 5.2.2011  

V Lendavi sta se na igrišču z umetno travo na prijateljski tekmi pomerila Nafta in Grad. Pričakovano so zmagali Lendavčani, končni rezultat je bil 6:0.

Nafta : Grad 6:0 (4:0)

 

Strelci: Strelci: Prašnikar 2x, Jovanovič 2x, Lesjak (11m), Ibraimi

Nafta: Ajlec, Korošec, Lazič, Idrizi, Levačič, Lesjak, Komljenovič, Prašnikar, Ibraimi, Vinko, Pavel

Igrali so še: Jozič, Raduha, Maruško, Jovanovič, Oluić

 

Grad: Nemec, Banfi, Pucko, Šiško, Kreft, Prettner, Krančič, Bernjak, Benkič, Krpič, Stošič

Igrali so še: Kamnik, Da. Recek, De. Recek, Kuronja, Sukič

 

Že od samega začetka tekme so nogometaši Nafte krenili odločno in že v uvodnih minutah tekme povedli z zadetkom Zorana Lesjaka iz enajstmetrovke. Do konca polčasa sta nato zadela še novinca Agim Ibraimi in Luka Prašnikar dvakrat za 4:0 ob polčasu. V drugem polčasu sta oba trenerja v igro poslala po nekaj novih igralcev in ritem igre več ni bil na tako visokem nivoju kot v prvem polčasu. Vseeno je blizu sto gledalcev videlo še dva zadetka, ki ju je dosegel 19-letni Rade Jovanovič. Končni rezultat med prvoligaško Nafto in tretjeligašem Gradom je bil 6:0.

Naslednja prijateljska tekma Nafte bo na sporedu prihodnjo soboto, 12. februarja, ko bo v Lendavi gostoval hrvaški prvoligaš Slaven Belupo. V primeru lepega vremena bo tekma odigrana kar na štadionu, začetek pa je predviden ob 14.30 uri.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Goricki
      06.02.2011 ob 11:56 Goricki

      Prettner pri Grade?! ka ste nori.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.