https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Tudi predstavnika Term 3000 na ponovoletni zabavi z dunajskimi gospodarstveniki

07.02.2011 ob 15:03  

Na povabilo Veleposlanika Republike Slovenije v Avstriji Aleksandra Geržina in slovenskega turističnega gospodarstva - destinacij, ki delujejo pod krovno blagovno znamko Sava Hotels & Resorts in Lifeclass Hotels & Spa ter Slovenske turistične organizacije na Dunaju je v avstrijski prestolnici potekala ekskluzivna predstavitev omenjenih turističnih destinacij.

Te goste privabljajo z raznovrstnostjo doživetij, del teh so na predstavitvi in neformalnem druženju v sodelovanju z gostinskimi ponudniki iz okolij, v katerih destinacije delujejo, ponazorili tudi skozi t.i. "kulinarično doživetje Slovenije od vzhoda do zahoda".


Na "After New Year Party" so povabili predstavnike veleposlaništev na Dunaju, dunajske gospodarstvenike, "tour operatorje" in novinarje z namenom predstavitve najprivlačnejših slovenskih turističnih destinacij in vzpostavitve tesnejšega povezovanja na področju turističnega gospodarstva.

 Danilo Kozar in Marjan Krenos iz Term 3000 ter Miloš Kovačevič iz LifeClass hoteli

Severovzhodni turizem privlačen za avstrijske goste

V lanskem letu so v celotni skupini Sava Hotels & Resorts ustvarili 195.000 nočitev, od teh 187.000 v termalnih središčih in zdravilišču v severovzhodnem delu Slovenije. V Termah 3000, Zdravilišču Radenci, Termah Lendava, Termah Ptuj in Termah Banovci so tako avstrijski gostje v celotni strukturi gostov v lanskem letu zasedli drugo mesto, takoj za domačimi in pred nemškimi gosti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.