https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

MIKK-ov POLETNI TABOR ZA OTROKE

Kdaj: Ponedeljek, 03.08.2015 ob 8:00

Kje: Murska Sobota, Grajsko dvorišče in MIKK

Tabor je namenjen vsem otrokom med 7 in 14 letom starosti, ki želijo aktivno preživeti čas poletnih počitnic, se preizkusiti v oblikovanju gline in  izdelavi lončenih izdelkov, kulinariki, obenem pa uživajo v športnih aktivnostih, kopanju in druženju.

AKTIVNOSTI:

- delavnica »Oblikovanja gline in izdelava lončenih izdelkov«
- aktivno sodelovanje pri pripravi kosila (mali kuharski mojstri)
- kopanje, plavanje in animacija v Kopališču Murska Sobota (pod vodstvom animatorjev Kluba prekmurskih študentov

IZVAJANJE:

Tabor bo potekal od 3. do 7. avgusta 2015 med 8.00 in 15.30 na Grajskem dvorišču, v prostorih MIKK-a in na Kopališču Murska Sobota.

Dopoldanski del aktivnosti bo namenjen praktičnim delavnicam, popoldanski čas pa bo namenjen obisku Kopališča Murska Sobota, kopanju in športnim aktivnostim. Zahtevnost delavnice »Oblikovanja gline in izdelava lončenih izdelkov« bo prilagojena starosti otrok, saj jo bosta vodili dve mentorici.

Starši zjutraj ob 8.00 pripeljejo svoje otroke v MIKK Murska Sobota (ki se nahaja v Soboškem gradu), ter pridejo po njih med 15.30 in 16.00 pred vhod v Kopališče Murska  Sobota.

 

INFORMACIJE IN PRIJAVE

Za podrobnejše informacije smo vam na voljo po e-pošti: info@mikk.si, ali na telefonski številki 02 5349 890 in 040 699 633 (Dean Korpič) in na spletni strani: 

http://www.mikk.si/?q=dogodki/mikk-ov-poletni-tabor-za-otroke-0

 

Prijavite  se s prijavnico (katero najdene na MIKK-ovi spletni strani: 

 

http://www.mikk.si/sites/default/files/PRIJAVNICA%20-%20MIKK-ov%20poletn....

 

Izpolnjeno prijavnico skupaj s potrdilom o plačilu pošljete na naslov: MIKK Murska Sobota, Trubarjev drevored  4, 9000 Murska Sobota. Številka transakcijskega računa: IBAN SI56 0234 0001 4090 991 (NLB d.d.), namen nakazila: MIKK-ov POLETNI TABOR ZA OTROKE. Ob prijavi je potrebno poravnati celoten znesek prijavnine.

 

Cena: 40 EUR (DDV je vključen)

 

Za drugega, tretjega... otroka je prijavnina polovična (50% popusta).

 

V ceno so vključeni: izvedba delavnic, stroški prehrane (malica in kosilo), brezalkoholne pijače, vstopnina in animacija v Kopališču Murska Sobota.

 

ŠTEVILO MEST JE OMEJENIH, ZATO  POHITITE S PRIJAVAVO!

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.